Idila završila

Zbližila se s bivšom svog dečka i njezinom obitelji, a sad je jednim potezom otkrila da je tom odnosu došao kraj

Scott Disick, Kourtney Kardashian i Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick, Kourtney Kardashian i Sofia Richie (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Disick, Kourtney Kardashian i Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) +0 Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Galerija

Kourtney Kardashian, bivša supruga Scotta Disicka, prihvatila je njegovu curu Sofiju Richie kao i cijela njezina obitelj. Uključili su par u odmore i proslave.

Sofia Richie (21) zapratila je na Instagramu Kourtney Kardashian (40), bivšu suprugu svog dečka Scotta Disicka (36), u rujnu prošle godine. Činilo se da su nekadašnja i sadašnja Scottova ljubav u dobrim odnosima, no Sofia ju je maknula s društvene mreže.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian, Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Opet mlađi! Ulovili ih paparazzi: Najstariju sestru Kardashian osvojio 19 godina mlađi model?

Kći pjevača Lionela Richieja to je učinila nakon što je najavila da više neće sudjelovati u reality showu "Keeping Up With Kardashians".

"Neću se vratiti u show jer se želim posvetiti glumi. 2020. je godina u kojoj ću se prepustiti svemu i neću se ničega bojati. Čini mi se kao da sam se već neko vrijeme zadržavala na istome jer sam se bojala neuspjeha", ispričala je Sofia. Manekenka i dalje na Instagramu prati ostatak klana Kardashian, odnosno Kourtneyine sestre Kim, Kylie i Khloe i njihovu majku Kris Jenner.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My angel

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Richie je potvrdila da ide na audicije i čita scenarije. Istaknula je kako je oduševljena ulogama koje trenutačno prolazi jer su slične njoj. "Zbog toga mi se lako uživjeti u njih i odigrati ih", objasnila je.

Sofia je u vezi sa Scottom od 2017., a klan Kardashian nakon nekog ju je vremena prihvatio. Kourtney je bivšeg muža i njegovu mlađahnu djevojku uključila u obiteljske odmore i pozvala ih čak na slavnu božićnu zabavu obitelji Kardashian. Usto, Kourtneyina sestra Kylie Jenner (22) prijateljica je sa Sofijom i često dijele zajedničke fotografije na Instagramu. 

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper, Lady GaGa (Foto: Profimedia) Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +0 Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna pjevačica održala vatreni koncert na kojem je u prvom planu bila njezina pozadina

Voditelji IN magazina prihvatili izazov: "K'o neki animalni zvukovi iz zoološkog" I Nova BUZZ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene