Ni trepnula nije

Kako je Snježana Mehun završila u blatnom kokošinjcu? U potrazi za jajima, a primila se i sjekire

Snježana Mehun u \ Snježana Mehun u \"Zvijezdama pod hipnozom\" (Foto: Nova TV) nova tv 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun u \ Snježana Mehun u \ Snježana Mehun u \ Snježana Mehun u \ +0 Snježana Mehun u \ Galerija

Zabavni show ''Zvijezde pod hipnozom'' ovog je tjedna ugostio Snježanu Mehun.

Druga emisija zabavnog showa Nove TV "Zvijezde pod hipnozom" među ostalim poznatim licima s hrvatske estrade, ugostila i je poznatu poduzetnicu Snježanu Mehun.

Uz Snježanu, u ovoj su se epizodi pojavili i Mate Bulić, Miroslav Ćiro Blažević kao i Edo Drakulić, no Snježanin je nastup pod hipnozom doista bio za pamćenje. 

"Zvijezde pod hipnozom" donose pregršt zabave za gledatelje, koji prvi put imaju priliku vidjeti kako izgledaju zvijezde koje su poželjele doći u studio jednog zabavnog showa u hipnotiziranom stanju. Prije gostovanja u emisiji svi su bili testirani na podložnost hipnozi, pa je tako i Snježana odlučila isprobati kako ona na nju djeluje.

Snježana, koja je inače poznata po svojoj ljubavi prema štiklama i raskošnim haljinama, tako se u showu našla u nepoznatom joj okruženju - sela.

Prema uputama hipnotizera je spremno uzela sjekiru u ruke i nacjepala par komada drva za ogrijev, a nije se libila ni u štiklama hodati po blatu kokošnijca i među slamom tražiti kokošja jaja.  Kako je sve spomenuto izgledalo, pogledajte u našem videu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene