Snježana Mehun na Instagramu je objavila dirljive riječi posvećene preminulom prijatelju Tomislavu Čopu.

Galerija


Naša uspješna poduzetnica i dizajnerica Snježana Mehun putem društvenih mreža oprostila se od svog preminulog prijatelja, uglednog i cijenjenog arhitekta Tomislava Čopa.

Vezani članci Snježana Mehun Snježana Mehun svima dala do znanja da je ludo zaljubljena u svog partnera pa istaknula raskošni dekolte Miroslav i Indira Levak Naše zvijezde o tajnama uspješnih brakova i veza: "Kad bih to znala odgovoriti, milijune bih imala"

"Razmišljam cijelo jutro kako sam uvijek tvrdila da neke objave nisu za društvene mreže, razmišljam i kako sam dosta puta porekla što sam rekla jer me život pljusnuo i pokazao da moram promijeniti stav. Razmišljam kako sam sinoć umalo isključila zvuk na mobitelu jer sam, pa znate i sami, imala nekih svojih trenutaka, radila nešto 'prebitno', slala neku glupu ponudu, rješavala poslovne probleme, pekla falafel, što god od navedenog, na kraju dana je posve nebitno!
Jer sinoć je bila posebna večer i nikada ne znate kada će doći ta posebna večer. Sinoć me nazvao moj anđeo čuvar još jednom da me pita kako sam, da me obavijesti da radi na našem zajedničkom poslovnom projektu za koji je našao pozitivna rješenja i privodi ih kraju! Nazvao me još jednom da se oprosti sa mnom. A onda je zauvijek zaspao i otišao na neko bolje mjesto!
Kakav je bio Tomislav Čop? Bio je svoj i bio je prijatelj kakvog nađeš jednom u životu, bio je osoba koja bi sa mnom na poziv u ponoć izašla iz kreveta i išla tulumariti u Katran, sjediti na reviji ili voziti me sedam sati u Italiju po materijale, eto, takav je bio. Prema meni i svima drugima! Preminuo je nakon jako kratke i teške bolesti da se niti jednom nije požalio, veseo i pozitivan u svom domu uz voljenu obitelj! Počivao u miru, dragi moj! Laka ti hrvatska zemlja koju si toliko volio!" napisala je Snježana u dirljivoj objavi.

Tomislav Čop bio je priznati hrvatski i svjetski arhitekt, školovao se u Zagrebu i Londonu, a bio je član Kraljevske Australske i Engleske udruge arhitekata. Njegov prvi projekt u Hrvatskoj na kojem je radio bio je neboder s vidikovcem Zagreb Eye na Trgu Josipa Bana Jelačića u Zagrebu, a radio je i na nekim najpoznatijim hotelima diljem zemlje.

Pretužne fotografije i najteži dani za poznati par: ''Bol koju osjećamo ne možete ni zamisliti, isplakat ćemo sve suze''