Ne krije tugu

Snježana Mehun emotivnom objavom oprašta se od drage joj osobe: "Nikada ne znate kada će doći ta posebna večer"

Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: PR) Snježana Mehun - 1 +0 Snježana Mehun (Foto: Instagram) Galerija

Snježana Mehun na Instagramu je objavila dirljive riječi posvećene preminulom prijatelju Tomislavu Čopu.

Naša uspješna poduzetnica i dizajnerica Snježana Mehun putem društvenih mreža oprostila se od svog preminulog prijatelja, uglednog i cijenjenog arhitekta Tomislava Čopa.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

"Razmišljam cijelo jutro kako sam uvijek tvrdila da neke objave nisu za društvene mreže, razmišljam i kako sam dosta puta porekla što sam rekla jer me život pljusnuo i pokazao da moram promijeniti stav. Razmišljam kako sam sinoć umalo isključila zvuk na mobitelu jer sam, pa znate i sami, imala nekih svojih trenutaka, radila nešto 'prebitno', slala neku glupu ponudu, rješavala poslovne probleme, pekla falafel, što god od navedenog, na kraju dana je posve nebitno!
Jer sinoć je bila posebna večer i nikada ne znate kada će doći ta posebna večer. Sinoć me nazvao moj anđeo čuvar još jednom da me pita kako sam, da me obavijesti da radi na našem zajedničkom poslovnom projektu za koji je našao pozitivna rješenja i privodi ih kraju! Nazvao me još jednom da se oprosti sa mnom. A onda je zauvijek zaspao i otišao na neko bolje mjesto!
Kakav je bio Tomislav Čop? Bio je svoj i bio je prijatelj kakvog nađeš jednom u životu, bio je osoba koja bi sa mnom na poziv u ponoć izašla iz kreveta i išla tulumariti u Katran, sjediti na reviji ili voziti me sedam sati u Italiju po materijale, eto, takav je bio. Prema meni i svima drugima! Preminuo je nakon jako kratke i teške bolesti da se niti jednom nije požalio, veseo i pozitivan u svom domu uz voljenu obitelj! Počivao u miru, dragi moj! Laka ti hrvatska zemlja koju si toliko volio!" napisala je Snježana u dirljivoj objavi.

Tomislav Čop bio je priznati hrvatski i svjetski arhitekt, školovao se u Zagrebu i Londonu, a bio je član Kraljevske Australske i Engleske udruge arhitekata. Njegov prvi projekt u Hrvatskoj na kojem je radio bio je neboder s vidikovcem Zagreb Eye na Trgu Josipa Bana Jelačića u Zagrebu, a radio je i na nekim najpoznatijim hotelima diljem zemlje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene