Pristižu čestitke

Snježana Mehun puca od ponosa zbog poteza svojeg sina, objavila je i njegove rijetke fotke: "Muškarac mog života!"

Snježana Mehun Snježana Mehun Pixsell 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Snježana Mehun Snježana Mehun +0 Snježana Mehun Galerija

Snježana Mehun Schillinger na Instagramu je objavila fotografije sa zaruka svojeg sina Dina Mehuna, uz koje mu je čestitala i rođendan.

Snježana Mehun Schillinger na Instagramu je čestitala rođendan svojem sinu Dinu, kojeg nemamo često priliku vidjeti.

Pogledaj i ovo Alka Vuica ''Kad donesete takvu odluku...'' Beskonačna ljubav, radost, ali i odgovornost: Poznate Hrvatice progovorile su o izazovima samohranog majčinstva!

Tim je povodom otkrila i da se zaručio te je podijelila i fotografije bajkovitih zaruka.

"Muškarac mog života slavi danas rođendan i na moju veliku sreću i zadovoljstvo našao je ženu svog života. On će zauvijek biti prvi i jedini muškarac u mom životu, znam da ću ja isto biti u njegovom, ali isto tako ja ću sa zadovoljstvom stati u stranu i uživati u njegovoj sreći i prepustiti svoje mjesto njegovoj divnoj zaručnici! Voli vas mama. Ovako kreativne zaruke mogao je osmisliti samo moj sin", napisala je ponosna Snježana, a u komentarima su se mnogi pridružili čestitkama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Inače, Snježana se prošlog ljeta udala za austrijskog poduzetnika Franza Schillingera nakon nekoliko godina veze. Prije njega bila je u braku s osam godina mlađim manekenom Mihaelom Galekovićem, od kojeg se rastala u prijateljskim odnosima. Bivši supružnici zajedno su proveli deset godina, a Snježana je često u intervjuima naglašavala kako mu ništa ne zamjera i da se njihova ljubav jednostavno pretvorila u prijateljstvo.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +0 Jennifer Lopez i Ben Affleck Celebrity Čini se da je Affleck uhvaćen u krivom trenutku, ni prisutnost J.Lo nije uspjela uljepšati ovu situaciju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene