Zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun Cvjetnim trgom je prošetala u društvu frizerke Renate.

Galerija


Vani je napokon pravo proljeće.

Vezani članci Turisti u Zagrebu (Foto: Filip Kos/PIXSELL) Zagreb se pohvalio s tridesetak tisuća turista više nego prošle godine, u rujnu najviše Amerikanaca Samuel L. Jackson (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Samuel L. Jackson uživao u kokicama na zagrebačkom Cvjetnom trgu

Stoga ne čudi da je centar glavnog grada subotom pun poznatih i manje poznatih građana koji obavljaju šopinge, ispijaju omiljeni topli napitak na terasama omiljenih kafića ili samo iskorištavaju sunčane dane za šetnju po centru.

A među njima jutros je bila i poduzetnica Snježana Mehun koja je mislima još uvijek u zimskom raspoloženju, barem ako je suditi po odabiru obuće.

Naime, zagrebačka poduzetnica Cvjetnim trgom je prošetala u društvu frizerke Renate, a tom prilikom uskočila je u crnu haljinu, crnu kožnu jaknu i visoke čizme iznad koljena u upečatljivoj tirkiznoj boji, pa nikako nije mogla proći neopaženo.

Poduzetnica je čitavo vrijeme bila odlično raspoložena, a kako i ne bi kada je bila u društvu prijateljica na tako lijep i topao dan. 

Otkriveno ime djeteta Meghan Markle i princa Harryja koje uskoro treba doći na svijet?