gasi internet, motaj kablove!

Snježana Mehun imala probleme u zračnoj luci, nije mogla vjerovati što se zbiva: "Krenula sam se derati"

Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 1 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 1 +0 Snježana Mehun Galerija

Snježana Mehun progovorila je o problemima na letu za Mikonos, a otkrila je i da je našla utjehu nakon svega što su ona i zaručnik Franz Schillingern proživjeli.

Snježana Mehun na svom Facebook profilu je otkrila kakve je probleme doživjela tijekom leta za grčki otok Mikonos sa zaručnikom Franzom Schillingernom

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

"Skinuli su nas sa leta za Mikonos jer nismo imali fuck...g QRCode sa službene stranice grčke vlade, iako smo se registrirali dan prije, ali kod još nije stigao emailom. Živjela digitalizacija. Najprije sam pustila Franzeka da sve fino objasni, onda sam se ja krenula derati, prijetila da ću se raznijeti bombom, na kraju sam se rasplakala jer ništa nije pomoglo! Mrtva umorna sam se jučer dovukla iz Zagreba, pregažena nakon eventa digla se u 7.00 da uhvatimo let i na kraju su me skoro policajci izbacivali van na ugodnih + 50! Potom smo okrenuli na kao
pozitivu, doručkovali u 13.00 nakon svih peripetija! Meni je, naravno, pozlilo, potom smo se opet išli testirati, kupiti nove aviokarte i dok sam se mrtva vukla po centru poput ekipe iz Auschwitza (znam nije prigodna usporedba), ugledala sam sniženje u Versaceu i jurnula unutra! Franz Schillinger u šoku: 'Pa ne možeš disati, slabo ti je, kakav je ovo napad adrenalina, nikada nisi ni spominjala da ti se nešto tamo sviđa!' Ja, blijeda kao krpa ne dišem: 'Ali prva linija nikada nema sniženje 50% u centru'. Točka, kraj, gasi internet, motaj kablove!", napisala je PR stručnjakinja i vlasnica modnog brenda.

Snježanina objava je mnoge nasmijala zbog onog što je napisala na kraju. "Odlična priča sa sretnim završetkom", "To može samo žena", komentirali su. 

Inače, Mehun je nedavno ovog tjedna imala modnu reviju svog brenda Duchess u centru Zagreba na koju su došle mnoge poznate Hrvatice, a nedavno je za In magazin otkrila da će njezino vjenčanje sa zaručnikom Franzom biti krajem ljeta. 

"Izabrali smo takvu lokaciju do koje se ne može lako doći. Može se doći isključivo brodom, čak ne može ni turističkim brodom, ne može se ni taksijem, mislim može teoretski, to je jedna posebna lokacija, meni srcu jako draga", ispričala je Snježana.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivan Šarić Celebrity Ivan Šarić objavio fotku s dvomjesečnim sinom i raznježio sve redom, oglasili se mnogi poznati Hrvati: "Slatkoća samo takva"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene