Snježana Mehun i Franz Schillinger trenutačno uživaju u Novalji, a sretni par je ovoga ljeta krstario Jadranom te su posjetili hit-destinacije.

Galerija


Domaća poduzetnica Snježana Mehun (49) sa svojim partnerom, Austrijancem Franzom Schillingerom, prije nekoliko je dana uživala na Hvaru, a sretni par je nastavio svoje krstarenje Jadranom. Trenutačno uživaju u Novalji. Snježana je na posljednjih fotki na Instagramu otkrila gdje odmaraju, a u dugačkoj čipkastoj haljini je pokazala svoj raskošni dekolte.

Vezani članci Snježana Mehun i Franz - 3 Raskoš i luksuz: Snježana Mehun i Franz na skupocjenom brodu uživali u VIP tretmanu, otkrivamo zašto Miroslav i Indira Levak Naše zvijezde o tajnama uspješnih brakova i veza: "Kad bih to znala odgovoriti, milijune bih imala"

"A ovako ja njega gledam... Dress to impress", napisala je Mehun u opisu fotke kojom je dala svima do znanja da je ludo zaljubljena u svog partnera.

Domaćoj poduzetnici godine ne mogu ništa te izgleda besprijekorno, a u pauzama od kupanja i sunčanja, Mehun i Franz uživaju na romantičnim večerama. Schillinger je inače zastupnik i distributer luksuznih plovila te par tako uživa uglavnom na jahti na popularnom hrvatskom turističkom odredištu. Vrijeme izolacije su proveli u Beču, a kada su napokon mjere zbog pandemije koronavirusa popustile, uputili su se na zasluženi odmor.

Goran Višnjić se nakon odmora u rodnom mu Šibeniku vraća u novi dom, nakon 20 godina otišao je iz SAD-a