Snježana Mehun pokazala je kako izgledaju vile na Maldivima u kojima je boravila s Franzom Schillingernom, no ona je sama došla u prvi plan.

Galerija


Snježana Mehun nedavno se zaručila s Franzom Schillingernom, a svojim fotografijama s luksuznog odmora oduševljava pratitelje. 

Vezani članci Snježana Mehun i Mihael Galeković Mehun je danas sretna i zaručena za starijeg poduzetnika, a nekada je imala mlađahnog muža od kojeg se nije odvajala Žanamari Perčić Što žene žele? Čini se da univerzalni odgovor na to ne postoji, no kada su u pitanju frajeri, poznate dame slažu se u jednom!

"Ili vam je ipak bolja ova kada nasred vile? Ne, nisam sama na slici, pogledajte pomno sliku 2, tu je on stalno. Franz je zaključio da to imamo doma u Zagrebu, iako su mi se svi čudili na čelu s arhitektom što stavljam jacuzzi nasred kuće?! Dokaz je to da uvijek treba biti dosljedan u svojim idejama makar i najluđe bile, tvoje su! Ovdje smo opet imali sreću u nesreći bez da smo planirali dali su nam obje vile na raspolaganje i na vodi i na otoku! Koja vam je ljepša?", napisala je PR stručnjakinja i vlasnica modnog brenda. 

Ipak, većina se usredotočila na Snježanu koja odlično izgleda u 51. godini. "Ljepotica", "Budiš maštu", "Predivna", "Ovo je san snova", "Mrak", komentirali su. Pažnju je privukla i primjedba pratiteljice na koju je spremno i ljubazno Snježana odgovorila. 

"Malo robe preko, bilo bi zanimljivije!", komentirala je. "A draga gospođo, možda vama, no u kadi teško i na toj vrućini baš da se zakopčam. Možda me i Franz voli ovakvu?", napisala je Mehun.
 

Stipe Drviš razveo se od supruge nakon 25 zajedničkih godina, a opovrgnuo je da ljubi zanosnu crnku

Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!