Snježana Mehun dobro se zabavlja na popularnoj domaćoj plaži Zrće.

Galerija


Hrvatska poduzetnica Snježana Mehun prisjetila se svoje nekadašnje prve ljubavi i uskočila u ulogu DJ-a na jednoj od naših najpopularnijih ljetnih destinacija za partijanje, plaži Zrće na otoku Pagu.

Vezani članci Lana Ćermak (Foto: Facebook) Gdje je danas zgodna kći generala Čermaka koju je Ćorluka ostavio zbog Franke? Snježana Mehun (Foto: Instagram) Zbog ljubavne bajke s austrijskim poduzetnikom Snježana Mehun nikada nije izgledala bolje i sretnije

"Jednom Zrće, uvijek Zrće! Prva ljubav zaborava nema. DJ da budem", napisala je Snježana uz fotografiju na kojoj pozira plazeći jezik za DJ-pultom.

Snježana je na popularnoj hrvatskoj plaži tulumarila u društvu dobrih prijatelja, zabavljala se plešući uz njoj najdražu glazbu.

Osim s prijateljima, poduzetnica ovo ljeto provodi i s novim dečkom, austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom koji se bavi prodajom luksuznih brodova. Koliko uživaju možemo vidjeti na njezinim društvenim mrežama gdje često objavljuje zajedničke fotografije i ne krije koliko je sretna s novom ljubavi.

Objavio fotku zaručnice u bikiniju koji joj jedva obuzdava grudi i poslao joj jasnu poruku