Snježana Mehun dobro se zabavlja na popularnoj domaćoj plaži Zrće.

Galerija


Hrvatska poduzetnica Snježana Mehun prisjetila se svoje nekadašnje prve ljubavi i uskočila u ulogu DJ-a na jednoj od naših najpopularnijih ljetnih destinacija za partijanje, plaži Zrće na otoku Pagu.

Vezani članci Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Dnevnik.hr) Snježana Mehun otišla je svom odabraniku u Beč: ''Shvatila sam da dolazi do kolapsa i spremila se'' PR Isla Loca festival u Hrvatsku dovodi "Daddy Yankee", tvorca najvećih latino hitova "Gasolina" i " Despacito"

"Jednom Zrće, uvijek Zrće! Prva ljubav zaborava nema. DJ da budem", napisala je Snježana uz fotografiju na kojoj pozira plazeći jezik za DJ-pultom.

Snježana je na popularnoj hrvatskoj plaži tulumarila u društvu dobrih prijatelja, zabavljala se plešući uz njoj najdražu glazbu.

Osim s prijateljima, poduzetnica ovo ljeto provodi i s novim dečkom, austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom koji se bavi prodajom luksuznih brodova. Koliko uživaju možemo vidjeti na njezinim društvenim mrežama gdje često objavljuje zajedničke fotografije i ne krije koliko je sretna s novom ljubavi.

Objavio fotku zaručnice u bikiniju koji joj jedva obuzdava grudi i poslao joj jasnu poruku