Snježana Mehun uživa u prirodnim ljepotama daleke Australije.

Galerija


Za razliku od brojnih Hrvata koji su za novogodišnje praznike pohrlili na skijanje, uspješna domaća poduzetnica Snježana Mehun odlučila je otputovati na drugi kraj svijeta.

Vezani članci Veliki požari haraju Australijom - 1 Australski premijer ispričao se zbog odlaska na odmor na Havaje dok zemljom haraju požari Vrućina u Australiji, ilustracija Australija doživjela najtopliji dan u svojoj povijesti: Na vrtoglavoj temperaturi u automobilu se ispekla svinjska pečenka

Naime, Snježana se za božićne blagdane i Novu godinu otputila u daleku Australiju, čime se pohvalila na društvenim mrežama. Između ostalog posjetila je sveto mjesto Aboridžina, slavnu planinu Uluru, gdje je osjetila nesnosnu vrućinu.

"Kaže mi sestra kud ćeš tamo, živi u tom bushu 10 najotrovnijih zmija na svijetu! Ok!? Ali danas je bilo 45 stupnjeva osim nas, muha i duša umrlih koje se na ovom svetom mjestu sreću, nikoga živog! Znam nisam snimila ni jedan story na kojem se to moze skužiti jer sam upuzala od muke u pećinu! Btw, revni Australci ionako ne dozvoljavaju da se hoda okolo jer otisak stopala navodno ostaje mjesecima i sprečava rast bilja na zemlji Aboridžina koju “pažljivo” paze i čuvaju! Od danas za mene pojam vrućine ima jedan potpuno novi smisao", napisala je Snježana na Instagramu.

Kako sama kaže, tamo je osjetila posebnu energiju i vidjela dosad neviđene prirodne ljepote u kojima uživa.

 

 

Gigi, pomakni se: Slavna manekenka više nije broj jedan, evo tko je zauzeo njezino mjesto

Pippa Middleton rodila je prije 11 tjedana, no njezino tijelo izgleda fenomenalno

Emotivna poruka Gorana Višnjića prijatelju i kolegi: "Otišao nam je Ivo, uvijek omiljeno lice"