Podrška sa svih strana

Snježana Mehun i Nela Kocis stale u obranu Severine: "To komentiraju oni koji žderu hostiju kao čips"

Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Nela Kocis (Foto: Instagram) Nela Kocis (Foto: Instagram) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina i Miligram (Foto: PR) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Facebook) Severina (FOTO: Instagram) +0 Severina (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija

Tema o Severininim eksplicitnim fotografijama ne jenjava, a počele su joj stizati i brojne podrške obožavatelja ali i javnih osoba.

Saborski zastupnik Bojan Glavašević prvi je stao u obranu Severine, nakon što su medijima i internetom počele kružiti njene eskplicitne fotografije, i izjavio kako društvo i država nisu stali u njezinu zaštitu, podršku su joj odlučile dati poduzetnica Snježana Mehun i glumica Nela Kocis.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Snježana je Severini posvetila poduži status podrške, u kojem je iznijela svoje mišljenje o situaciji u kojoj se Severina našla.

 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

"Svijet je to u kojem se borite za prava gorila, pasa, macaka i čovječje ribice ali u kojem će i dalje pojedinci vrijeđati ženu samo zato jer je žena, jer je slabiji spol! Naučili ste poštivati prava manjina, slobodu sexualne orijentacije ali još uvijek niste naučili poštivati onu koja Vas je sve na Svijet donijela ženu, ukoliko nije Vaša majka!

Žena mora živjeti po stotinama zadanih pravila u Vašim glavama i uvijek ćete joj tražiti manu, da li ima ili nema badić i ne daj Bože ako je javna ličnost zašto ima fotografije u mobitelu ovakve ili onakve! Svijet je to u kojem je i dalje muškarcu sve dozvoljeno i koji će u tišini svoje sobe slati poruke “sent to all” svim ženama i istovremeno strasno vrijeđat ženu koja se usudila biti javna osoba ili biti svoja! Što je tužnije činit će to i druge žene...", napisala je Snježana.

Nela se složila sa Snježanom i napisala: "To komentiraju oni koji žderu hostiju ko čips...Bez ikakvog poštovanja... da susjeda vidi da ju je primila... Eee kad bi hostija mogla spržiti zlobne jezike - pola Rvacke bi bilo mutavo...", zaključila je glumica.

Nela Kocis (Foto: Instagram) Nela Kocis (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Sama Severina se od objave spornih fotografija nije oglasila u javnosti, sve do danas na svom Instagram profilu, kada je pokazala gdje se i s kime nalazi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene