Snježana Mehun trenuno odmara na Ibizi, a osim u tulumima uživa i u skupim automobilima.


Snježana Mehun uživa punim plućima. Nakon što je prvi dio ljetovanja provela u lijepoj našoj na otoku Pagu poduzetnica je po novu dozu zabave otišla na Ibizu. Na najpopularnijoj španjolskoj party destinaciji ne uživa Snježana samo u tulumima već i u teško zamislivom luksuzu.

Vezani članci Snježana Mehun i Franz - 3 Raskoš i luksuz: Snježana Mehun i Franz na skupocjenom brodu uživali u VIP tretmanu, otkrivamo zašto Snježana Mehun Snježana Mehun svima dala do znanja da je ludo zaljubljena u svog partnera pa istaknula raskošni dekolte

Snježana je inače poznata ljubiteljica skupocjenih automobila, a na Ibizi joj je u oko upao prestižan crveni Mustang. Izgleda kako je upravo njime na španjolskom tlu odlučila zamijeniti svoj poznati žuti Hummer. "Ima li tko brži?", upitala je Mehun svoje obožavatelje dok je pozirala uz crvenu jurilicu. Njezini pratitelji udijelili su joj komplimente i pohvalili njezin modni odabir koji se sjajno uklopio uz vrijedan automobil. "Sve u stilu. Snješka i autić", zaključio je jedan pratitelj.

 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

 

 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on