Humanitarna akcija "Korak u život" održana je sinoć u zagrebačkom HNK.

Galerija


U nedjelju je u centru Zagreba održan 10. humanitarni koncert "Korak u život".

Vezani članci Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana i Šarić fotkom sa sinčićem Oliverom rastopili pratitelje, nije im promaknuo ni detalj koji je dobro poznat svim novim roditeljima Nives Celzijus - 3 Nives uzburkala strasti u sićušnom bikiniju u kojem joj je provirio mali detalj na škakljivom mjestu, fotku nije odolio komentirati ni dečko njezine prijateljice Ecije Ivušić

Humanitarna akcija održana je u hrvatskom narodnom kazalištu, a na njoj su se prikupljala sredstva za stipendiranje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Humanitarnu akciju organizirao je Rotary Club Zagreb Kaptol, a na njoj su sudjelovala neka od najpoznatijih glazbenih imena s estrade, kao što su Franka Batelić, Mia Dimšić, Joško Čagalj Jole, Željko Bebek i Psihomodo pop.

U njihovim su izvedbama uživala i brojna poznata lica iz zagrebačkog društvenog života, a tri dame plijenile su posebnu pozornost svojim pomno biranim toaletama. To su glumica Nela Kocsis, poduzetnica Snježana Mehun i radijska voditeljica Ecija Ivušić koje su rado pozirale zajedno.

Ecija je blistala u dugoj, plavoj toaleti od baršuna, Snježana u onoj sivoj s visokim prorezom, dok se Nela odlučila za kraću ljubičasto-bijelu haljinu s nešto umjerenijim prorezom.

Izbačena noga plavokose poduzetnice skrenula je pažnju s velikih osmijeha na licima ovih poznatih dama, a vama ostavljamo da sami prosudite koja je izgledala najbolje.

Koje su još poznate ličnosti uživale na sinoćnjem koncertu, pogledajte u našoj galeriji. 

Slavna voditeljica i jedna od najmoćnijih žena na svijetu suočava se s teškim gubitkom

Zvijezda "Igre prijestolja" vara suprugu s ruskom manekenkom, ona je objavila njegovu golu fotku?

Hrvatski Davis Cup izbornik trenirao je samo tenisačice dok se u jednu nije fatalno zaljubio