emotivne objave

Udovica Rajka Dujmića obilježila njegov rođendan: "I najmračnija noć završi se izlaskom sunca..."

Rajko Dujmić - 8 Rajko Dujmić - 8 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Rajko Dujmić - 8 Galerija

Rajko Dujmić 7. kolovoza bi proslavio 66. rođendan, a njegova supruga obilježila je taj dan na svojim društvenim mrežama.

Udovica legendarnog hrvatskog skladatelja Rajka Dujmić, Snježana, na društvenim je mrežama obilježila njegov rođendan.

Pogledaj i ovo Snježana Dujmić prisjetila se supruga Rajka - 2 Sramotan potez! Snježana Dujmić objavila fotografiju uništenog murala posvećenog Rajku: "Prestrašno. Kakvih sve to ljudi ima?"

"I najmračnija noć završi se izlaskom sunca. E, to sunce ja danas, i uvijek, šaljem tebi i želim ti sretan rođendan... Iz duše i srca...", napisala je uz pjesmu Novih fosila "Najdraže moje". Objavila je zajedničku fotografiju te još nekoliko pjesama.

I najmračnija noć završi se izlaskom sunca. E, to sunce ja danas, i uvijek, šaljem tebi i želim ti sretan rođendan....iz duše i srca....

Posted by Snježana Dujmić on Friday, August 7, 2020

Naš poznati skladatelj nije volio svoj rođendan jer ga je podsjećao na dva tragična događaja. Naime, na taj dan je preminula njegova majka Carlotta Streibelwierer, a 1985. i bubnjar Slobodan Momčilović Moka, koji je osnovao Nove fosile i pozvao Dujmića u taj glazbeni sastav.

"Doći će noć, ...biti će zvijezde na nebu.... mama, Rajko, Lotti, vi ste moje zvijezde vodilje", dodala je Snježana Dujmić uz još jednu objavu na svom Facebooku.

Posted by Snježana Dujmić on Friday, August 7, 2020

Dujmić je zauvijek zatvorio oči u riječkoj bolnici na Sušaku 4. kolovza ove godine nakon što je u stravičnoj prometnoj nesreći zadobio fatalne ozljede. Bio je jedan od najpriznatijih i najplodnijih domaćih glazbenika i skladatelja, a brojne kolege i prijatelji oprostili su se od Dujmića koji je ostavio neizbrisiv trag na glazbenoj sceni ovih prostora.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Roger i Mirka Federer (Foto: Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Mirka Federer (Foto: MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Roger i Mirka Federer (Foto: MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Roger i Mirka Federer (Foto: LLUIS GENE / AFP) +0 Roger Federer (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Pravo čudo u obitelji poznatog tenisača: Dvaput su dobili blizance, mališani putuju s njima po svijetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene