Snjažana Dujmić posvetila je status na Facebooku pokojnom suprugu Rajku koji je preminuo prije točno šest mjeseci.

Galerija


Prošlo je točno šest mjeseci od smrti našeg cijenjenog skladatelja i tekstopisca Rajka Dujmića.

Vezani članci Rajko Dujmić Obitelj Rajka Dujmića objavila detalje pokopa: Bit će počasne straže i održat će se prigodni govori Rajko Dujmić - 2 Obitelj Rajka Dujmića otkrila datum i detalje njegova pokopa u Aleji velikana na Mirogoju

Preminuo je u riječkoj bolnici na Sušaku samo tri dana prije svog 66. rođendana od posljedica zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila u Ravnoj Gori, a iza sebe je ostavio suprugu Snježanu i sina Tina.

Dujmićeva udovica sada je na svojem Facebooku obilježila pola godine od smrti supruga emotivnim statusom u kojem se još jednom oprostila od njega.

"Rajko moj, prošlo je 6 mjeseci od kad te nema. Pada sitna kiša, puše jugo, tužna sam, jer ništa, ali baš ništa nije onako kako smo ti i ja željeli, i nadali se da će biti. Govore da se nisi 'uklopio', jer nisu htjeli priznati da si oduvijek poseban i posebnijih od svih. Razumio si ljude, ali oni nisu željeli razumjeti tebe. Rekao je Neno Ninčević da si se stalno pitao da li te ljudi vole, onoliko koliko si ti volio njih. Ti si živio za ljubav, i govorio: 'Kad znaš voljeti, onda znaš i razumjeti, i shvatiti i oprostiti.' Sretna sam, i ponosna što sam 33 godine bila dio tvog života, za mene jedna zvijezda na nebu najjače sjaji, i nikada se neće ugasiti, a ta zvijezda si ti Rajko", napisala je Snježana.

Rajko moj, prošlo je 6. mjeseci od kad te nema. Pada sitna kiša, puše jugo, tužna sam, jer ništa, ali baš ništa nije...

Objavljuje Snježana DujmićČetvrtak, 4. veljače 2021.

Uz dirljivu posvetu objavila je i pjesmu Nede Ukraden "Vrati se s kišom" za koju je tekst i glazbu napisao njen pokojni suprug. Objava je rasplakala mnoge obožavatelje neprežaljenog glazbenika koji su iskoristili ovu priliku kako bi se u komentarima još jednom oprostili od njega.

Odnos Melanije i Trumpa svima je pomalo bizaran, ali sad je konačno otkrivena prava istina u koju će mnogi teško povjerovati