Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svijet je jučer poput munje protresla vijest kako je glumica Angelina Jolie izvršila na svom tijelu dvostruku mastektomiju kako bi smanjila rizik obolijevanja od raka dojke.


37-godišnja hollywoodska glumica Angelina Jolie je 'zli' gen BRCA1, koji izaziva rak dojke, naslijedila od svoje majke Marcheline Bertrand koja je njoj značila najviše na svijetu te koja je preminula u 56. godini života, 2007. godine, nakon 10-godišnje borbe s rakom dojke.

Vezani članci Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie progovorila o najtežem periodu života: ''Ne znam otkud sam pronašla vjeru'' Slika nije dostupna Životna drama: 'Sada mogu reći svojoj djeci da ne moraju strahovati da će me izgubiti'

>> Pročitajte potresno pismo Angeline Jolie!

>> I one su odstranile svoje dojke kako bi nastavile živjeti

Angelina je majku veoma voljela i bila je užasno potresena njezinom smrću. Kako bi zauvijek ostala u njezinom i sjećanju ostalih ljudi, obiteljski prijatelj je 2010. godine objavio video sastavljen od segmenata snimljenih tijekom obiteljskog odmora na Havajima 1981. godine dok su Angelina i njezin brat bili još veoma maleni.

Podsjećamo vas na emotivni video koji je prije tri godine obišao svijet i rasplakao mnogo emotivnih ljudi, obožavatelja prekrasne glumice koja je jučer pokazala kako je ne samo prelijepa već i veoma hrabra žena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook