ISPLIVALA POTRESNA SNIMKA

OTKRIVENA MRAČNA STRANA 'Bio je ovisan o kokainu i prostitutkama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U medije je procurila snimka koja otkriva poroke slavnog komičara.

Ne prestaju optužbe na račun komičara Jima Carreya. Nakon što ga je nekadašnji suprug njegove bivše djevojke Cathrione White optužio za njenu smrt u medije je dospjela potresna snimka koja možda potvrđuje optužbe s kojima se Carrey suočava.

Pogledaj i ovo showbuzz Krive ga za smrt OGROMNA TUGA 'Netko me bezdušno iskorištava zbog žene koju sam volio'

U tajno snimljenom razgovoru nesretna vizažistica povjerila se prijateljici i priznala da je u brak s Burtonom ušla samo kako bi mogla živjeti u Americi. 'Bio mi je prijatelj godinama, pa mi je odlučio pomoći u toj situaciji. Bili smo u Vegasu i vjenčali se' priča Cathrione u videu.

Tijekom razgovora Cathrione se dotakla i slavnog komičara s kojim je bila u vezi do nekoliko dana prije nego što si je odlučila oduzeti život.

 

'Konzumira puno kokaina, pogotovo za vrijeme blagdana. Onda se prebaci na travu, pa opet kokain zbog čega potpuno poludi ili padne u depresiju. To je kao 50 nijansi sive, 50 milijuna nijansi sive. Potpuno sam slomljena zbog toga', otkrila je Cathrione u videu koji posjeduje Radar i dodala da je osim o drogi glumac ovisan i o prostitutkama s kojima često orgija.

Ipak slavni komičar i njegov odvjetnik odbacuju optužbe koje im se stavljaju na teret i smatraju da je sve to predstava za javnost kojom se Burton želi dokopati njegova novca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene