Najpoznatiji razvod na svijetu secirati će se u detalje.


Brad Pitt i Angelina Jolie svojim su razvodom izazvali lavinu reakcija. Na izgled idiličan brak u jednom je trenutku šokirao cijeli svijet.

Vezani članci Brad Pitt Brad Pitt napustio bolnicu u invalidskim kolicima, fotografije glumca u krhkom stanju zabrinule su njegove obožavatelje Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom Njihov razvod mogao bi biti jedan od najskupljih u povijesti Hollywooda, a kraj bitke ne nazire se ni nakon 4 godine!

Ipak, nije u tom braku bilo sve idilično unatoč tome što je tako izgledalo u javnosti.

Svoje ljubavno putovanje započeli su 2005. Godine na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'. Sve je to, od samog početka, pratio kanadski novinar Ian Halperin koji sada ima namjeru ekranizirati ovu ljubavnu priču koja u javnosti i izvan nje nije bila ni najmanje slična.

Prema pisanju svjetskih medija novinar će detaljno secirati sve bračne probleme koje je par imao u deset godina veze i dvije godine braka.

Dokumentarac će većinom pokrivati razdoblje od 2015. do 2016., odnosno od kada je Angelina podnijela zahtjev za razvod. Iako se u javnosti činilo kako imaju idličan odnos, par je već tada navodno živio odvojeno.

Halperin je navodno nabavio i brojne snimke koje bi mogle kompromitirati Angelinu i Brada.

Ovaj novinar kazao je i kako se lavina ne može zaustaviti. Dokumentarac će obilovati podacima za koje javnost još nije čula. Film za sada nije otkupljen pa se još ne zna hoće li u kino dvorane ili će prava otkupiti neka TV kuća.