Glumci često ističu kako je najteže snimiti intimne scene, a glumica Carey Mulligan otkrila je kako se suočila sa svojim strahovima.


27-godišnja gumica Carey Mulligan priznala je kako se puno bolje osjeća otkada se skinula na velikom platnu. U nedavna tri filma i predstavi utjelovila je uloge koje su od nje zahtijevale da se razgoliti – kaže kako je to utjecalo na njezino samopouzdanje. U filmu ‘Shame’ skupila je hrabrosti i skinula se do kraja.

Vezani članci Matt Damon - 1 Zeleniji Hollywood! Evo kako filmska industrija pokušava umanjiti ekološku štetu i tko je u tome najglasniji Slika nije dostupna Vruće scene koje će vas zaljepiti za ekran!

'Snimanje tih golišavih scena u filmu ‘Shame’ zapravo je bilo vrlo oslobađajuće iskustvo i pomoglo mi je da riješim probleme koje sam imala sa svojim tijelom. U privatnom sam životu dosta konzervativna kada je riječ o mom tijelu, ili sam barem ranije bila.

>> 5 filmova koje MORATE pogledati ove godine!

Uvijek bih radije nosila odjeću koja prekriva, nego neku koja otkriva. Ne izgledam dobro u minicama, ili barem tako mislim', objasnila je britanska glumica koju ćemo uskoro gledati u novim odvažnim scenama u američkom filmu 'Veliki Gatsby' u kojem je zaigrala uz Leonarda DiCaprija.

'Glumiti s Leonardom je ostvarenje mog sna. On je jedan od najboljih glumaca i svi su moji prijatelji impresionirani spoznajom da sam dobila priliku raditi s njim. Oni ne mogu vjerovati – baš kao niti ja. No on je tako jednostavan i siguran u sebe, i nastoji vam olakšati sve. On je, uz još nekolicinu, jedan od najboljih glumaca na planeti', ispričala je Carey.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook