zgodna zastupnica

Ma kakav snijeg! Ana Rucner na sjednicu stigla u vrtoglavim štiklama

Ana Rucner (FOTO: Igor Kralj/Pixsell) - 3 Ana Rucner (FOTO: Igor Kralj/Pixsell) - 3 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner (FOTO: Igor Kralj/Pixsell) - 3 Ana Rucner (FOTO: Igor Kralj/Pixsell) - 2 +0 Ana Rucner (FOTO: Igor Kralj/Pixsell) - 1 Galerija

Ana Rucner uvijek pazi da je dotjerana. Od elegancije ne odustaje čak ni kad joj vremenski uvjeti ne idu na ruku.

Ana Rucner jutros je mnoge iznenadila svojom obućom. Iako je Zagreb zatrpao snijeg, Ani to ni najmanje ne smeta. U vrtoglavim štiklama glazbenica se pojavila na sjednici skupštine Grada Zagreba i izazvala pozornost okupljenih fotoreportera.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 1 Novi veliki uspjeh! Naša svjetski poznata violončelistica Ana Rucner uz brojne koncerte održala i masterclass u Kini!

Ana Rucner (FOTO: Igor Kralj/Pixsell) - 1 Ana Rucner (FOTO: Igor Kralj/Pixsell) - 1

Naša najpoznatija violončelistica uvijek pazi da je dotjerana, a od elegancije ne odustaje ni kad joj vremenske prilike ne idu na ruku. Inače, Rucner je jedna od zastupnica osmog saziva skupštine Grada Zagreba na čijoj je sjednici danas bilo riječi, između ostalog, i o načinu prikupljanja i naplate odvoza otpada.

Samozatajnu glazbenicu Anu Rucner ekipa Showbuzz.hr-a nedavno je posjetila u njezinom domu. Violončelistica je tada otkrila i brojne do sada nepoznate detalje iz privatnog života. Zajedno s majkom Snježanom prisjetila se djetinjstva, poroda, ali i razvoda od Vlade Kalembera.

Ana Rucner (FOTO: Igor Kralj/Pixsell) - 3 Ana Rucner (FOTO: Igor Kralj/Pixsell) - 3

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene