'Istina je. Dolazim!'

Kinezi poludjeli za Bradovim tweetom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hollywoodska zvijezda Brad Pitt toliko je popularan u Kini da se čak pridružio i njihovoj verziji Twittera, a iz prvog statusa na socijalnoj mreži Weibo može se zaključiti da planira posjet komunističkoj državi, piše RT.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

"Istina je. Dolazim", napisao je Pitt na svom profilu. Vijest da se jedan od najzgodnijih muškaraca svijeta sprema na put u Kinu podijeljen je i citiran više od 30 tisuća puta te je dobio velik broj komentara, a tisuće iznenađenih korisnika izrazile su svoje oduševljenje.

Nije jasno je li Pitt mislio da će posjetiti Kinu ili je samo označio svoj dolazak na kinesku socijalnu mrežu. U šest sati slavni glumac je već skupio 100 tisuća "prijatelja". Neke filmske internetske stranice pišu da je Pittu zabranjen ulazak u Kinu nakon što je 1997. godine snimio film "Sedam godina u Tibetu".

>> Brad nije bio Angelinin prvi odabir - Evo tko jest!

Film se temeljio na istinitoj priči austrijskog alpinista koji se sprijateljio s Dalaj Lamom u trenucima kada je Kina okupirala Tibet. Negativno prikazivanje Kineza u filmu navodno je naljutilo službeni Peking.

Kineske vlasti već dugo vremena prate i cenzuriraju aktivnosti na internetu. U Kini su blokirane mnoge popularne stranice kao što su Facebook i Twitter.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene