Otkrili pobjednika

Greška koja bi mogla sve pokvariti – ovo se nije smjelo dogoditi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na službenoj stranici slučajno objavljeno ime pobjednika.

Zlatni globus je američka filmska nagrada koja se dodjeljuje filmskim, a od 1970. i televizijskim uradcima, a uskoro ćemo saznati i ovogodišnje pobjednike. No, dogodila se greška koja bi mogla pomoći svima onima koji se klade na pobjednike.

Pogledaj i ovo showbuzz Nastup na Oscarima VIDEO 'Uvijek imam tremu kada trebam pjevati'

Na službenoj stranici prestižne nagrade greškom su objavljena imena dvaju pobjednika – novog Disneyjevog hita 'Into the Woods' i drama 'Selma'.

Film u kojem je očarala glumica Meryl Streep prema objavljenim informacijama proglašen je najboljim mjuziklom, a titulu najbolje drame odnio film 'Selma'. Fotografija je maknuta svega nekoliko trenutaka nakon objave, no greška je učinjena, piše Mirror.

Glasnogovornici su rekli da je to nikako nisu službeni rezultati već da je to jednostavno bilo isprobavanje radi li stranica kako bi sve bilo spremno za pravu dodjelu nagrade.

Objavljene nominacije za Zlatni globus!

Ceremoniju će ove godine voditi Tina Fey i Amy Poehler, a već je poznato da oni koji osvoje Zlatni globus korak su bliže do velike filmske nagrade Oscar.

Film "Birdman" meksičkog redatelja Alejanda Inarritua dobio je sedam nominacija za Zlatni globus.

"Birdman" je, uz ostalo, nominiran za najbolju komediju, najboljega glavnog i sporednog glumca u komediji (Michael Keaton i Edward Norton) te najbolju sporednu glumicu u komediji (Emma Stone).
Ekipa filma Birdman (Foto: Splash)

Novi film redatelja "Babela" i "Amores perros", koji govori o povratku glumi bivšega protagonista filmova o superjunacima koji želi vratiti staru slavu, već je dobio najveći broj nominacija za nagrade koje dodjeljuje hollywoodsko udruženje glumaca.

Za najbolju komediju, uz "Birdmana", nominirani su i "Grand Budapest Hotel", "U šumi", "Pride" i "St. Vincent". "Boyhood" i "Imitation Game" nominirani su u kategoriji najbolje drame, uz "Foxcatchera", "Selmu" i "Teoriju svega".

U konkurenciji za najboljega dramskog glumca su Steve Carrell (Foxcatcher), Benedict Cumberbatch (Igra oponašanja), Jake Gyllenhaal (Noćne kronike), David Oyelowo (Selma) i Eddie Redmayne (Teorija svega), dok se za titulu najbolje dramske glumice natječu Jennifer Aniston (Cake), Felicity Jones (Teorija svega), Julianne Moore (Still Alice), Rosamund Pike (Nestala) i Reese Witherspoon (Wild).

Keatonu konkuriraju Ralph Fiennes (Grand Budapest Hotel), Bill Murray (St. Vincent), Joaquin Phoenix (Skrivena mana) i Christoph Waltz (Big Eyes), dok su za najbolju žensku ulogu u komediji nominirane Amy Adams (Big Eyes), Emily Blunt (U šumi), Hellen Mirren (Indijski začin na francuski način), Julianne Moore (Karta do zvijezda) i Quvenzhane Wallis (Annie).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene