Kada je davne 1994. godine krvnički smaknuta Nicole Brown Simpson, počeo je slučaj koji do danas nije prestao intrigirati Ameriku, ali i svijet.


Podsjetimo: Za ubojstvo je prvotno optužen njezin bivši suprug, O.J. Simpson, zvijezda američkog nogometa, tadašnji miljenik nacije. U iznimno kontroverznom suđenju, u kojem je sudjelovao i otac slavnih Kardashianki, odvjetnik Robert, Simpson je oslobođen sumnji da je ubio bivšu ženu i njezinog navodnog ljubavnika.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon 9 godina: O. J. Simpson izlazi na slobodu! Slika nije dostupna Slavni forenzičar za Novu TV o istrazi ubojstva Johna F. Kennedyja i slučaju O.J. Simpsona

Radnik koji je radio na rušenju kuće pronašao je nož koji je odmah predao policajcu. Iz nekog razloga, policajac je nož zadržao i odnio svojoj kući gdje se godinama nalazio. Tek nedavno, otada je otišao u mirovinu, povjerio je kolegi policajcu što ima kod kuće, a ovaj ga je odmah natjerao da da policiji preda nož.

Iako su se polagale velike nade u DNA analizu noža, slučaj se sada ponovno nalazi u 'slijepoj' ulici. 'TMZ' doznaje da pronađeni noš nema nikakve veze sa slučajem dvostrukog ubojstva. Policija je potvrdila kako je analizom nije pronađen nikakav dokaz koji bi nož povezao sa slučajem.

Slučaj ostaje otvoren.