Šok!

Zbog ovog muškarca javno se oglasio čak i Thompson, snažna poruka koju je poslao svojim performansom sve je dobro uzdrmala!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matan Vukčević Matan Vukčević Matan Vukčević Matan Vukčević Matan Vukčević Supertalent: Matan Vukčević Supertalent 2021 Matan Vukčević, audicija - 5 Supertalent 2021 Matan Vukčević, audicija - 4 Supertalent 2021 Matan Vukčević, audicija - 3 Supertalent 2021 Matan Vukčević, audicija - 2 +0 Supertalent 2021 Matan Vukčević, audicija - 1 Galerija

Matan Vukčević predstavio se u showu Supertalent Nove TV svojim neobičnim stilom slikanja, malo je reći da je priredio pravi show.

Crnogorski slikar Matan Vukčević (31) jedan je od natjecatelja nove sezone showa Supertalent, a ono čime se na pozornici predstavio iznenadilo je, ali i zbunilo žiri i publiku.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

"Bitno je da kažem poruku koju šaljem, svi mi imamo nekog tko je izvršio samoubojstvo ili nekog tko je pokušao samoubojstvo, svi mi imamo negdje u sebi osjećaj da smo se susreli s tim mislima, ja večeras želim poslati poruku ljudima koji su prošli takve stvari da ne rade to i da se bore kroz život, i da ako kroz moj nastup probudi kod nekog osjećaj da se bori za život, smatrat ću svoj nastup uspješnim", rekao je Matan prije svog nastupa na pozornici.

Slikao je u mraku uz pjesmu "Neću izdat ja" Marka Perkovića Thompsona, a žiri ni u jednom trenutku nije vidio što slika, pa je finalni proizvod itekako iznenadio žiri. A kako je sam rekao, Thompson mu je dobar umjetnik i žao mu je što su ljudi po tom pitanju ograničeni. Thompson se zbog njega oglasio na Facebooku i čestitao mu na nastupu. 

''Čestitamo Matanu Vukčeviću na nastupu u emisiji SUPERTALENT i odličnoj izvedbi brzog slikanja uz pjesmu "Neću izdat ja", napisao je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matan Vukcevic (@matan_vukcevic_artist)

"Evidentno na svoj način radite umjetnost, nemam definiran stav", rekla mu je Martina nakon nastupa. Davor smatra da je sjajno i zanimljivo sve ispalo, a Maja je bila oduševljena. "Ovo je fenomenalno, vi ste toliko drugačiji od ostalih, ovo je emisija koja obožava ljude poput vas, nisam se nadala ovom 'vau' efektu, izbor muzike je nebitan, napravili ste megasliku u rekordnom roku, vi ste supertalent, to je to", zaključila je.

Dok je šetao prema Šuput, spotaknuo se i pao, ali dočekao se na noge. Svi su se malo zabrinuli za njega, ali kada su vidjeli da je dobro, okrenuli su sve na šalu.

Inače, Matan je diplomirani slikar i profesor slikanja. Izrazito je emotivan, pomalo i neshvaćen.

Prijatelji ga opisuju kao skromnog, stidljivog i nepretencioznog dečka. Religiozan je, ali ne ide u crkvu. Kaže da si je življenjem u trenutku najbliži Bogu. Prvu samostalnu izložbu imao je s tek šest godina. Ima različite cikluse slika, a u intervjuima je spominjao kako inspiraciju crpi od svagdje. Počeo je slikati s dvije ruke jer mu je to bilo uzbudljivo. Zna jako puno o povijesti umjetnosti i voli spajati stilove iz prošlih razdoblja, a što se kolega tiče, poštuje svačiji način izražavanja i razmišljanja. "Ja sam netko tko je čitav svoj život dao slikanju i netko tko i dandanas kaže sebi 'ima još prostora, ima još vremena'", zaključio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matan Vukcevic (@matan_vukcevic_artist)

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +12 Bianca i Roman Celebrity Bujnu violinisticu sa suprugom je spojila ljubav prema Bogu, a oboje vjeruju da su njezine molitve čudotvorne: "Neplodne žene su zatrudnjele"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene