Matan Vukčević predstavio se u showu Supertalent Nove TV svojim neobičnim stilom slikanja, malo je reći da je priredio pravi show.

Galerija


Crnogorski slikar Matan Vukčević (31) jedan je od natjecatelja nove sezone showa Supertalent, a ono čime se na pozornici predstavio iznenadilo je, ali i zbunilo žiri i publiku.

Vezani članci Plesni klub Lana Inspirativne i posebne priče te neviđeni talenti još jednom će vas prikovati za male ekrane, ovo nikako ne smijete propustiti! Jakov Jozinović Sebe uspoređuje sa Shawnom Mendesom, a želja mu je jednog dana napuniti Arenu Zagreb: ''Starije cure me obožavaju, ne znam zašto!''

"Bitno je da kažem poruku koju šaljem, svi mi imamo nekog tko je izvršio samoubojstvo ili nekog tko je pokušao samoubojstvo, svi mi imamo negdje u sebi osjećaj da smo se susreli s tim mislima, ja večeras želim poslati poruku ljudima koji su prošli takve stvari da ne rade to i da se bore kroz život, i da ako kroz moj nastup probudi kod nekog osjećaj da se bori za život, smatrat ću svoj nastup uspješnim", rekao je Matan prije svog nastupa na pozornici.

Slikao je u mraku uz pjesmu "Neću izdat ja" Marka Perkovića Thompsona, a žiri ni u jednom trenutku nije vidio što slika, pa je finalni proizvod itekako iznenadio žiri. A kako je sam rekao, Thompson mu je dobar umjetnik i žao mu je što su ljudi po tom pitanju ograničeni. Thompson se zbog njega oglasio na Facebooku i čestitao mu na nastupu. 

''Čestitamo Matanu Vukčeviću na nastupu u emisiji SUPERTALENT i odličnoj izvedbi brzog slikanja uz pjesmu "Neću izdat ja", napisao je. 

"Evidentno na svoj način radite umjetnost, nemam definiran stav", rekla mu je Martina nakon nastupa. Davor smatra da je sjajno i zanimljivo sve ispalo, a Maja je bila oduševljena. "Ovo je fenomenalno, vi ste toliko drugačiji od ostalih, ovo je emisija koja obožava ljude poput vas, nisam se nadala ovom 'vau' efektu, izbor muzike je nebitan, napravili ste megasliku u rekordnom roku, vi ste supertalent, to je to", zaključila je.

Dok je šetao prema Šuput, spotaknuo se i pao, ali dočekao se na noge. Svi su se malo zabrinuli za njega, ali kada su vidjeli da je dobro, okrenuli su sve na šalu.

Inače, Matan je diplomirani slikar i profesor slikanja. Izrazito je emotivan, pomalo i neshvaćen.

Prijatelji ga opisuju kao skromnog, stidljivog i nepretencioznog dečka. Religiozan je, ali ne ide u crkvu. Kaže da si je življenjem u trenutku najbliži Bogu. Prvu samostalnu izložbu imao je s tek šest godina. Ima različite cikluse slika, a u intervjuima je spominjao kako inspiraciju crpi od svagdje. Počeo je slikati s dvije ruke jer mu je to bilo uzbudljivo. Zna jako puno o povijesti umjetnosti i voli spajati stilove iz prošlih razdoblja, a što se kolega tiče, poštuje svačiji način izražavanja i razmišljanja. "Ja sam netko tko je čitav svoj život dao slikanju i netko tko i dandanas kaže sebi 'ima još prostora, ima još vremena'", zaključio je.

Bujnu violinisticu sa suprugom je spojila ljubav prema Bogu, a oboje vjeruju da su njezine molitve čudotvorne: "Neplodne žene su zatrudnjele"

Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju