Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

O Nives Celzijus se u posljednje vrijeme sve više piše, a kako stvari stoje - i dalje će biti tako.


Nives je odlično iskoristila nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu i savršeno odradila samopromociju.

Najnovijim spotovima za pjesme 'Karanfili' i 'Take me to Brasil' pokazala je kako i ona želi dio estradnog kolača, a za njezinu karijeru zainteresirali su se i strani novinari koji trenutno u Zagrebu o njoj snimaju dokumentarac.

Vezani članci Indira Levak osma emisija TLZP Zadivit će vas Indirin odabir blještave i kratke haljine za finale showa, a i dodaci koje je teško ne primijetiti! Maja Bajamić osma emisija TLZP - 7 Zbog ovih prizora nekima baš i nije bilo dobro, kolegama su se i oči morale zatvarati: "Ovo je bio nokaut u prvoj sekundi!"

Isprovocirala ih i postala hit u svijetu - o njoj snimaju dokumentarac!

No, najnovija vijest još jednom će oduševiti muški spol. Najpoznatija paragvajska navijačica, Larissa Riquelme, izjavila je kako bi, ukoliko joj se ponudi, razmislila o duetu s Nives Celzijus.

Larissa, koju Nives spominje u pjesmi 'Take me to Brasil' u kontekstu kako želi biti poput nje, tvrdi kako je imala dosta ponuda iz glazbene industrije i kako bi rzamisliila o duetu s našom Nives.

Podsjećamo, Larissa je postala poznata 2010. godine kad je na Svjetskom prvenstvu u Africi mobitel stavila među grudi. Novinari su tada snimili ovu lijepu navijačicu i tada je krenula njezina planetarna slava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook