'Uvijek će biti dio mene'

Slavni voditelj izgubio ljubav života u tragediji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nate je osvojio gledatelje diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, gdje svakog vikenda ulazi u domove gledatelja Doma TV-a, s novim idejama za uređenje i uljepšavanje prostora.

Nate Berkus, stručnjak za dizajn, koji se proslavio u Oprah showu, svojim je idejama, ljubavlju prema namještaju te zabavnim i toplim pristupom prema poslu i ljudima, osvojio gledatelje diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, gdje svakog vikenda ulazi u domove gledatelja Doma TV-a, s novim idejama za uređenje i uljepšavanje prostora.

>> Jedna od najpoznatijih hollywoodskih plavuša ponovno slobodna!

Pogledaj i ovo Wear Your Spirit Wear Your Spirit Pogledajte nikad objavljene fotografije Tomislava Bahorića koje preispituju smisao mode današnjice

I dok u svojoj emisiji Nate inspirira i savjetuje gledatelje, manje su poznati detalji iz njegovog privatnog života. Naime, Nate Berkus je prije nekoliko godina ostao bez svog partnera Fernarda Bengoechea za vrijeme zajedničkog odmora na Šri Lanki, kada je taj otok pogodio tsunami. Fernando je stradao u tragediji koja je odnijela više od 200.000 života.

Poznati dizajner nedavno je priznao Oprah kako ga je ova tragedija u potpunosti promijenila: 'Ne razmišljam jesam li poznat ili nepoznat, jedino mi je važno imam li sposobnost preživjeti. Čak i sada kada sam opet zaljubljen i sretan, u svojoj podsvijesti strahujem od toga da će se mom partneru nešto dogoditi. A Fernando će uvijek biti dio mene'.

Nateov partner bio je Fernando Bengoechea, Argentinac koji je kao fotograf proputovao svijet. Upoznali su se na snimanju časopisa 'O at Home' 2003. godine, a tri godine poslije rastavila ih je ova velika tragedija. Dizajner je Fernandu posvetio svoju knjigu 'The Things That Matters'. Nakon tragedije koncentrirao se na posao, svoju tugu i bol pretočio je u kreativnost, a njegove zanimljivije i inspirativne ideje gledajte subotom i nedjeljom u 7,30h ili 12,40h na Doma TV-u.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene