Sve velika imena

Slavni su i jako popularni - I obožavaju biti goli!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koliko slavne golotinje na jednom mjestu! Ovo vrijedi pogledati.

Iako joj mnogi zamjeraju predivlji nastup na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards, Miley Cyrus je uspješno nastavila dalje. Nije pokleknula pred lošim kritikama njezina nastupa te je objavila spot za pjesmu 'Wrecking ball' u kojem je posve gola.



Njezina golotinja je pogledana u rekordnom broju te je u 24 sata na Youtubeu zabilježila gotovo 19 milijuna klikova. Prije nje, rekorderi po broju klikova u jednom danu su bili One Direction, koji su s pjesmom 'Best Song Ever' zabilježili 11 milijuna pogleda. Pogledaj i ovo showbuzz ptičicaaa Neki od najgorih zvjezdanih selfija u 2014. godini

>> Opa! U samo 24 sata njezin video je pogledalo gotovo 19 MILIJUNA ljudi!

I tako, dok mnogi kritiziraju ovaj spot, mnogima se i sviđa, a da ona nije jedina pjevačica koja se skinula za potrebe umjetnosti, svjedoče i primjeri njezinih kolegica Britney Spears u spotu "Womanizer," Katy Perry u spotu "California Gurls", pa čak i dobitnice Grammyja - Lady Gage u spotu 'Love Game' i Pink u spotu 'So What'.

No, osim ovih navedenih, sjećamo se i Alanis Morissette u spotu za pjesmu 'Thank You', kao i D'Angelo u 'Untitled', Blink 182 u 'What's My Age Again?', Gotye u 'Somebody That I Used to Know' pa čak i velikana pop glazbe Robbieja Williamsa u spotu za pjesmu 'Rock DJ'.

Nikako ne možemo zaboraviti ni spot Rihanne za pjesmu 'Stay', kao ni spot Seala u kojem je sudjelovala i njegova bivša supruga Heidi Klum, za pjesmu 'Secret'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene