Nema onih koji danas nisu poslali poruke mira za Bruxelles. Tuga vlada cijelim svijetom, a u njoj su se ujedini i brojni celebrityji.


Nakon terorističkih napada na Bruxelles, cijeli svijet ujedinjen je u tuzi zbog poginulih, ali i borbi protiv terorizma. Stoga su se i mnogi slavni oglasili i poslali podršku ljudima u Belgiji. Među njima su i Gisele Bundchen, Miley Cyrus, Kim Kardashian, Kerry Washington, Courteney Cox... Lista je dugačka i samo raste.

Vezani članci Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Prije nekoliko mjeseci obje su bile u brakovima s muškarcima, a sad se ne odvajaju jedna od druge Fantasy Bra Miranda Kerr (Foto: Profimedia) One su imale čast nositi seksi grudnjake vrijedne milijune dolara, a koja je to odradila najbolje?

'Moje srce je uz sve u Bruxellesu. Molim se za mir u cijelom svijetu', napisala je Kardashian. Porukama mira pridružila se i Bundchen. 'Užasne vijesti iz Bruxellesa. Molim se za žrtve i njihove obitelji. Grozno', napisala je na Twitteru Courteney Cox.

'Srce mi je slomljeno zbog Bruxellesa. Srce mi je slomljeno zbog svijeta. Kad će ovo završiti, kad će ljubav zavladati? Ovo nije planet na kojem želim živjeti', napisala je na Instagramu Miley Cyrus. Adriana Lima poručila je kako ovo mora stati, a molitvi za žrtve pridružila se i Reese Witherspoon. Ne treba dalje niti nabrajati listu ljudi koji u ovim trenucima mole za mir. Jasno je samo jedno - u toj molitvi ujedinio se cijeli svijet.