Hrvatska - Srbija

Poznati Srbi ljutiti nakon utakmice: 'Razmaženi su i igrali su kao pi***ce'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što su Srbi izgubili u nogometnom okršaju od Hrvata, brojne tamošnje zvijezde ljutite su na vlastite reprezentativce.

'Tužno i žalosno! Nemamo mi ni napad ni golgetere, za razliku od Hrvata koji su nam dali ta dva, a mogli su i još tri gola. Iako važimo za zaje***, hrabar narod koji žestoko napada, ovi naši su se na terenu uplašila od golmana. Razmaženi su i igrali su kao pi*kice a onda im je trener kriv', komentirao je srpski roker Milić Vukašinović za Alo! sinoćnju utakmicu između Hrvatske i Srbije u kojoj je Srbija izgubila.

>> Popularni srpski komentator napravio urnebes nakon derbija u Zagrebu!

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Tko zna, zna! Nogometna analiza navijačice Nives Celzijus: ''Od početka sam bila uvjerena da će Vatreni ući u finale!''

Osim njega, gubitak je komentirao i slavni srpski glumac Sergej Trifunović koji je za Alo! izjavio: 'Sve je očekivano. Igrali smo kao i inače, što znači da uopće nismo ni igrali. Svi igrači su me razočarali'.

Utakmice se dotaknuo i tamošnji televizijski voditelj Ognjen Amidžić iz Ami G Showa pa je rekao: 'Priznajem da nisam bio pri TV-u da gledam utakmicu, ali me rezultat nije iznenadio. Upravo to sam prije utakmice i očekivao, 2:0 za Hrvate, i mislim da nam to nije neko veliko poniženje'.

Osim njih, i neke druge srpske zvijezde izrazile su žaljenje zbog gubitka utakmice, ali i priznali kako su očekivali da će Hrvatska u ovom derbiju pobjediti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene