Tko tuguje, a tko slavi... domaća poznata lica podijelila su svoja mišljenja.


Iza nas su najneizvjesniji izbori na kojima je izabrana prva predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. Izbore su aktivno pratile i brojne slavne osobe, a neke su se svoje dojmove odlučili izraziti i putem društvenih mreža.

'Spremna sam poslušati svačiji savjet, što ne znači da ću ga i prihvatiti'

Vezani članci Tatjana Jurić Tatjana Jurić u dirljivoj objavi skrenula pažnju na simptome strašne bolesti: "Deluzije, halucinacije, potpuno urušavanje strukture ličnosti..." Nikolina Pišek Ristović "Fakap" serijal Ide Prester i Mije Kovačić pravi je hit - na društvenim mrežama i portalu showbuzz.hr bilježi 1,6 milijuna pregleda!

'ČESTITAMO NA POBJEDI NAŠOJ NOVOJ PREDSJEDNICI Kolinda Grabar-Kitarović Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska! Dragi prijatelji, svima Vama koji ste prihvatili moj poziv, od srca HVALA! "...od sebe daj sve najbolje, neka se srce hrabro bori, nek’ vatra gori…"', napisao je na svom Facebook profilu pjevač Marko Perković Thompson.

'Uz ovakvu ljevicu, što će ti desnica... Bilo kako bilo, odoh na spavanje. I to sve zbog gospođe u najbližoj nam dijaspori koja je glasovala “da bi imala višu penziju iz HR”. Neka mi se slobodno javi pa da idući mjesec umjesto mene plati sva moja davanja u državni proračun RH. Iz ove se države jedino treba iseliti u dijasporu i svakih se nekoliko godina dobro zaj... u ime matice zemlje. Prvoj HR predsjednici u duhu demokracije, čestitam! Sad idem spavati da se mogu na vrijeme dignuti za posao. Mora se pošteno zaraditi honorar. Da bi gospođa u dijaspori imala višu penziju', napisala je na svom Facebook profilu televizijska voditeljica Tatjana Jurić kritizirajući pravo dijaspore.

'Dobro uvijek pobijedi na kraju. Bilo bi puno bolje da pobijedi na početku', jednostavno je napisala Severina uz fotografiju objavljenu na Instagramu.

Biti Severina nije lako, no kak kaže pjevačica, ponekad je fanovi uopće ni ne prepoznaju

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook