Film koji je i prije premijere privukao veliku pozornost - 'Šuti', Lukasa Nole, u kinu Europa je pogledala zagrebačka publika.


Film 'Šuti' se bavi problemom nasilja u obitelji, a nastao je prema istinitom događaju. Na ovogodišnjem filmskom festivalu u Puli osvojio je čak šest Zlatnih arena.

'Ovo je jedan za mene netipičan baš ženski, mislim ženski film. Ovo je obiteljski film o jednoj potpuno disfunkcionalnoj obitelji', izjavio je Lukas Nola prilikom premijere u kinu Europa.

U ovoj veoma važnoj večeri, Lukas je imao uza sebe važne osobe - suprugu Barbaru i kćer Maru, koje su mu došle dati podršku.

Osim njih, na premijeru su došla i ostala poznata glumačka imena, od kojih se neka i nalaze u filmu. Tihana Lazović, Živko Anočić, Lana Barić, Milan Pleština, Ksenija Pajić, Ksenija Marinković, Bojan Navojec, Enes Vejzović i Ivo Gregurević samo su neka imena angažirana u ovom filmu. Vezani članci Za ona dobra stara vremena (FOTO: PR) Film ''Za ona dobra stara vremena'' stiže u domaća kina Ivo Gregurević i Lucija Šerbedžija (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Posljednja fotografija Ive Gregurevića: "Nikad ne znaš kad je zadnji put..."

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook