Seksi zvijezde

Slavne dame plijenile poglede: Od golih trbuha do utegnutih nogu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojne glazbena i filmska imena su stigla u London, kako bi bili dijelom zvjezdanog humanitarnog koncerta 'The Sound of Change'.

Tako su Beyonce, Rita Ora,Jessie J, Florence Welch i mnogi drugi zabavljali prepuni londonski 'Twickenham Stadium'.

Pogledaj i ovo Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Zaljubljeni pogledi Miljenik žena prošetao s novom djevojkom koju nije ispuštao iz ruke, a koja neodoljivo liči na njegovu bivšu

A izgleda kako niže proljetne temperature nisu smetale vatrenim zvijezdama: Rita Ora je zabljesnula u seksi srebrnom odijelu. Nakon nekog vremena, skinula je sako i ostala u kratkom crnom topiću koji je otkrio njezin trbuh, ali i grudi. Slični outift je odabrala i Jessie J, koja je kratki top upotpunila crnim pripijenim hlačama.

>> Prošlo je 10 godina – hit koji i dalje 'žari i pali'

Dašak glamura donijela je Beyonce, koja je u dobrom raspoloženju pozirala sa Salmom Hayek i Fridom Giannini i plijenila pažnju u metalik kratkoj haljinici koje je otkrila njezine gole noge.

Osim Rite Ore, Florence i Jessie J, očekuje se nastup i same Beoynce, Jennifer Lopez, Ellie Goulding, Timbalanda i mnogih drugih...

Inače, poznati su se priključili akciji 'Chime for Change', dobrotvornoj organizaciji kako bi promovirali edukaciju, zdravlje i pravedne odnose za sve žene diljem svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene