pogledajte rezultate

KAKVA TRANSFORMACIJA Zvijezde koje su smršavjele u 2015.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odlučili su da je vrijeme za promjenu - pogledajte rezultate.

Khloe Kardashian najviša je od sestara Kardashian i uvijek se isticala, a mnogi nisu propustili priliku da je zovu 'debelom sestrom Kardashian'. Ipak, tijekom godina Khloe je naučila kako da se nosi sa zlim jezicima i uvredljivim komentarima, krenula je u teretanu i sada mami uzdahe svojim zamamnim oblinama.

Pogledaj i ovo Adele Više se ne može izvući Adele je konačno potvrdila ono o čemu se već dugo šuška, a izvela je to na super sladak način?

Tyler Perry slavni je glumac i redatelj koji je također protekle godine odlučio skinuti višak kilograma.

'Jako je teško skinuti kile kad ima 40 godina, ali stvarno se isplati', rekao je te dodao da je odlučio smršavjeti ponajprije zbog zdravlja.

Adele svakako može reći da je godina iza nas bila njezina. Njezin novi album"25" najprodavaniji je album u SAD-u u 2015., prodan je u 5.19 milijuna primjeraka otkako se 20. studenog našao na tržištu. Osim poslovno uspjeha, mlada je pjevačica odlučila poraditi i na svom izgledu. Kako kaže, smanjila je unos šećera, ali nije se željela odluči ugljikohidrata. Moramo priznati – izgleda puno bolje!

Slavna producentica Shonda Rhimes prošle je godina skinula više od 40 kila. Sve je počelo nakon što je u jednom avionu imala problema prilikom zakopčavanja pojasa. Odlučila je reći dosta nezdravoj prehrani, promijenila je životne navike i sada izgleda bolje nego ikad.

Slavni glumac John Goodman imao je preko 180 kila, no tome je došao kraj. Odrekao se alkohola i šećera i već je to bilo dovoljno da skine suvišne kilograme. No, bez vježbanja ništa. Počeo je trenirati šest puta na tjedan i rezultati se itekako vide.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene