Od glume do braka

Intimne scene pred kamerama koje su značile puno više

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvo im je zadatak bio samo glumiti da se vole, ali na kraju su stvarno razvili prave osjećaje.

Rachel McAdams i Ryan Gosling upoznali su se na setu filma 'The Notebook' u kojem im je zadatak bio igrati zaljubljeni par. Iako su Ryan i Rachel na ekranu imali jaku kemiju, tijekom nastanka filma zapravo su se mrzili. Bilo je tu svađa, vikanja, a navodno je Ryan molio redatelja da nađe novu glumicu za tu ulogu. No, stara narodna poslovica kaže 'Tko se tuče, taj se voli' pa su tako i njih dvoje nakon snimanja završili u vezi od čak dvije godine.

Pogledaj i ovo Ben Affleck i Jennifer Lopez Imali su lijepi povod Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

Michelle Williams i Heath Ledger kliknuli su na snimanju filma 'Brokeback Mountain' u kojem su glumili bračni par. Završili su u vezi za vrijeme snimanja, a zatim su iste godine dobili kćerkicu Matildu. Heath je preminuo od predoziranja 2008. godine, a par je navodno bio pred prekidom par mjeseci prije njegove smrti.

Brad Pitt prevario je svoju tadašnju ženu Jennifer Aniston s Angelinom Jolie s kojom je snimao film 'Gospodin i gospođa Smith'. Poznati glumac tada je rekao da s Angie nije imao ništa sve dok nije prekinuo s Jennifer, nitko mu nije vjerovao. Ipak, čini se da je to bio pravilan potez za njega jer je sada u sretnoj zajednici s Jolie i njihovo šestero djece.

Jennifer Garner i Ben Affleck upoznali su se na setu za film 'Pearl Harbor koji se snimao 2001. godine. No, ljubavne iskre pojavile su se tek na snimanju filma 'Daredevil' koji se snimao dvije godine nakon. Ben i Jennifer prošlog su ljeta objavili da se razvode nakon 10 godina braka. Kako se pričalo, razlog prekidu bila je Benova ovisnost o kocki, no trudili su se i godinama posjećivali bračnog terapeuta. Mnogi kažu da je presudila Benova prijevara s dadiljom njihove djece, on je to oštro demantirao. Ipak, nakon svega ostali su u dobrim odnosima ponajviše zbog troje djece.

Kristen Stewart i Robert Pattinson upoznali su se na setu filma Sumrak i dugo su uspijevali skrivati svoju vezu od medija. No, Kristen je prevarila Roberta s redateljem Ruperom Sandersom, nakon čega su pokušali nekoliko puta obnoviti vezu, no Pattinson nije mogao zaboraviti i oprostiti prevaru.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene