Pod povećalom

Drastične promjene slavnih u samo 5 godina – Što im se dogodilo?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pet godina relativno je kratki vremenski period u kojima su se ove zvijezde promijenile gotovo do neprepoznatljivosti.

Jennifer Lawrence

Pogledaj i ovo Sharon Stone (Foto: Profimedia) Pozirala u rublju Svi su joj govorili da s njezinim tijelom nešto nije u redu, a ona danas u 62. godini mami uzdahe

Jennifer Lawrence američka je filmska i televizijska glumica koja se proslavila ulogama u brojnim poznatim filmovima, a zlatni je kipića osvojila ulogom u filmu Silver Linings Playbook. Ipak, srca obožavatelja osvojila je ulogom Katniss Everdeen u filmu 'Igre gladi'. Od snimanja prvog nastavka filma prošle su tri godine, a lijepa se glumica od tada dosta promijenila.

Na što su sve spremni glumci za ulogu u filmu: Transformacije o kojima se i dalje priča

Najveća promjena je njezina kosa koju je lijepa Jennifer odlučila skratitit i tako izazvala dvojake reakcije. Od simpatične slatkice postala je prava zavodljiva dama koja osvaja svojim glumačkim talentom, ali i neodoljivim šarmom.

Bruce Jenner

Bruce je na početku svoje karijere bio uspješan sportaš. Osvojio je zlato na olimpijskim igrama u Montrealu 1976. u desetoboju, nakon čega je postao jedna od najomiljenijih javih osoba, a njegovo je bogatstvo procijenjeno na 100 milijuna dolara. No, u proteklih pet godina situacija se drastično promijenila – barem kada je u pitanju njegov fizički izgled.

Njegova duga kosa, nalakirani nokti, napumpane usnice i još puno toga u posljednje su vrijeme privlačili pozornost javnosti i medija te se nagađalo da slavni olimpijac mijenja spol.

Gola istina: Lica ljepotica bez ikakvih pomagala

Miley Cyrus

Miley Cyrus je američka glumica i pjevačica, najpoznatija po ulozi Miley Stewart (Hannah Montana) u najgledanijoj tinejdžerskoj seriji Hannah Montana. I iako je od završetka snimanja serije prošlo dosta godina, mnogi je se rado sjećaju kao drage slatkice.

Danas je ona daleko od lika kojeg je glumila. Postala je prava svojeglava provokatorica koju često prate pridjevi kao što je 'neukusna' ili 'neprimjerena'.

 

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Što se tiče fizičkog izgleda, Miley je šokirala skrativši svoju kosu, stavila je nekoliko tetovaža i rijetko je se može vidjeti u pristojnom odjevnom izdanju.

FOTO Ovo su Kardashiani danas, a evo kako su izgledali nekada!

Justin Bieber

Prošlo je točno pet godina od kada je njegova pjesma 'Baby' osvojila top ljestvice diljem svijeta, ali i srca brojnih obožavateljica. Tada je on bio sladak dječak sa takozvanom frizurom 'bibericom' koja je također postala svjetski hit.

Danas je on 21-godišnja zvijezda koja i dalje osvaja glasom i stasom. Nabio je mišiće, ošišao kosu, tetovirao se i glas mu se produbio. Zajedno s manekenkom Larom Stone nedavno je snimio reklamnu kampanju za poznatu kuću Calvin Klein te tako dokazao da je daleko od dječaka koji je bio prije pet godina.

Renee Zellweger

Ova je hollywoodska diva postala inspiracija ženama diljem svijeta nakon uloge u filmu 'Dnevnik Bridget Jones', no nakon pojave na crvenom tepihu na 21. dodjeli nagrada Women In Hollywood mnogi su ostali zgroženi.

Iako ova glumica napominje da nikad, ali baš nikad, nije otišla 'pod nož', tada su krenula nagađanja da je slavna slatkica pretjerala s botoksom. 45-godišnja glumica rekla je kako voli svoj prirodni izgled i da je to sve stvar šminke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene