Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je Božić vrijeme darivanja, oni jednostavno nemaju mjere.


David Beckham 2005. godine za svoju je suprugu Victoriu pripremio višestruko iznenađenje ispod bora. Prvi poklon bila je ručna torba u vrijednosti 626.000 kuna, zatim limeni ljubimac Rolls-Royce Phantom, a za kraj je ostavio ono najslađe. Čini se da David zna da su dijamanti najbolji ženini prijatelji jer je svojoj boljoj polovici poklonio dijamantnu ogrlicu u vrijednosti 15 milijuna kuna.

Vezani članci Angelina Jolie i Clint Eastwood Priča o stravičnim otmicama i ubojstvima dječaka ostala bi neispričana da se slučajno nije našla u pravim rukama David i Harper Seven Beckham Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav

Paris Hilton jedne je godine počastila sama sebe za Božić. Slavna si je plavuša priuštila ružičasti Bentley Continental GT u vrijednosti 1.786.000 kuna. No, to nije sve. Cijela kontrolna ploča bila je optočena dijamantima.

Još jedan par koji nije pitao za cijenu su Mike Tyson i Robin Givens. Dok su još bili u braku, Mike je svojoj tadašnjoj supruzi kupio kadu koji je platio 'samo' 12 milijuna kuna.

Kada su u pitanju raskošni božićni pokloni, treba spomenuti i Angelinu Jolie koja je svom suprugu poklonila ni manje ni više – slap. Tako je 2006. Godine Brad postao vlasnik slapa u Californiji.

Dok većina djevojčica priželjkuje lutkicu ispod bora, kći Toma Cruisa, Suri Cruise, ima malo istančaniji ukus. Ona je prije tri godine poželjela ponija, dijamantne naušnice i dizajnersku haljinicu, a njezin je tatica želju i ispunio. Poklon malene Suri tog je Božića bio vrijedan 814.000 kuna.

Beyonce možda ima 99 problema, ali njezin Jay-Z ne spada u tu kategoriju. Godine 2010. Slavna je pjevačica svom mužiću poklonila jedan od najbržih automobila na svijetu u vrijednosti 12 milijuna kuna. Budući da je to bio poklon za njegov rođendan u prosincu, svi se nadaju da je tim poklonom pokrila i božićni poklon.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook