Napustili Hollywood

Stekli svjetsku slavu, a onda jednostavno nestali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovi su glumci i glumice stekli svjetsku slavu, no onda su odlučili da to ipak nije za njih.

Jack Gleeson proslavio se kao omraženi kralj Joffrey u popularnoj seriji 'Igra prijestolja'. Iako su mu mnogi predviđali brojne druge uloge, 21-godišnjak je odlučio da to ipak nije put kojim želi ići.

Pogledaj i ovo showbuzz Strašno razdoblje Još jedan uvid u najsramotnije poglavlje američke povijesti!

'Prije 'Igre prijestolja' gluma je za mene bila samo hobi, a sada sam shvatio da ta stvarnost nije baš za mene. Slava i popularnost koja je došla zajedno sa serijom nije život kakvom težim i kakvog želim imati', izjavio je Jack.

Ime Greta Garbo zauvijek će ostati upisano zlatnim slovima na stranicama filmske povijesti. Garbo je glumila u 27 filmova, postigla planetarnu slavu. Njene uloge u 'Ani Karenjini' i 'Dami s kamelijama' nezaboravn su dokaz njenog talenta. Iako su joj mnogi predviđali još veću slavu, ona je iz filmskog svijeta nestala svojom voljom kada je imala 36 godina. Bilo joj je dosta Hollywooda za kojeg je rekla da je nevjerojatno dosadan. Glumica nikada nije davala autograme, nikada se nije slikala s fanovima i nikada nije pohodila nikakve dodijele nagrada. Sve to doprinijelo je atmosferi mističnosti koja ju je okruživala.

Svi se sjećaju Ricka Moranisa iz filma 'Istjerivač duhova'. Ovaj je glumac počeo je svoju karijeru na kanadskom radiju, a zatim su uslijedile uloge koje su ga proslavile - 'Draga smanjio sam djecu', 'Spaceballs'. Ipak, od glume je odustao 1991. kada mu je preminula supruga kako bi mogao odgajati svoju djecu.

Mara Wilson proslavila se u filmovima poput 'Malitde' i 'Tatica u suknjici', ali i ona je odustala od karijere u Hollywoodu. Danas je jedna od popularnijih blogerica te jedna od predstavnica neprofitne organizacije koja pomaže mladima.

Geena Davis slavu je stekla u filmu 'Thelma & Louise', kasnije je snimila sitcom TV seriju, no odlučila je da svijet glume ipak nije za nju. Danas je daleko od glumačkih voda, no osnovala je Institut za istraživanje položaja žena i spolne nejednakosti.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene