Slavni i ljubimci

Lakiranje noktiju i vlastite sluškinje - život njihovih dlakavih prijatelja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni ljubimci na Instagramu

Victoria Beckham i Coco

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Victoria Beckham i njezin pas Coco imaju isti modni ukus – ružičasti lak za nokte! Ova je slavna dizajnerica svome dlakavom prijatelju nalakirala nokte, a pas se nije baš previše bunio. Coco je smatran članom obitelji Beckham, a to podrazumijeva da u svakom trenutku mora izgledati uredno i odmjereno kao i njegovi vlasnici.

Paris Hilton i Peter Pan

Paris Hilton ne odvaja se od svoje chihuahue imenom Peter Pan. Toliko su bliski da maleni dlakavac ide svugdje sa svojom vlasnicom, a ima čak i vlastiti Instagram profil.

Karl Lagerfeld i Choupette

Za razliku od ovih dama, srce slavnog modnog kreatora osvojila je mačka Choupette. Navodno je bijela ljepotica pripadala francuskom manekenu Baptisteu Giabiconiju koji je zamolio Karla da ju pričuva dok je ovaj bio na odmoru.

No, kad je godišnji bio gotov slavni je dizajner odbio vratiti mačku svom vlasniku jer se veoma vezao za nju. Choupette sada ima dvije sluškinje koje se brinu o njoj i vode dnevnik njezinih dnevnih potreba kao i njezin Twitter profil, piše Mirror.

Simon Cowell i Squiddly i Diddly

Slavni sudac u showu 'Britain's Got Talent' obožava svoja dva malena terijera koji se odazivaju na imena Squiddly i Diddly. Simon je nedavno postao otac, a svima je poznato da se psi trebaju pripremiti prije dolaska bebe u kuću.

Njegovi čupavi psići zastrašili paparazza!

Upravo je zato Cowell svoje pse odveo u salon za pse u kojem su proveli čak dva dana na posebnom uređivanju i dresuri. Česti prizor na ulicama New Yorka je slavi tata u šetnji s kolicima i naravno svoja dva dlakava prijatelja.

Kaley Cuoco i Norman

Zvijezda serije 'Teorija velikog praska', Kaley Cuoco, poznata je obožavateljica životinja. Jedna od najdražih joj je njezin kućni ljubimac i prijatelj, pas Norman. Nerijetko se na njezinom Instagramu mogu vidjeti fotografije na kojima ovo dvoje uživa u posebnim trenucima, a ponekad čak padne i pokoja pusa.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene