Životni problemi

Mentalno zdravlje poznatih - 'Pucaju' pod teretom slave

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako običnim ljudima životi slavnih zvijezda izgledaju poput bajke, slava često zna biti prevrtljiva!

Konstantna izloženost oku javnosti, želja za očuvanjem dobrog imidža i ostalo, predstavljaju veći teret nego što se to na prvi pogled čini. U takvim situacijama često strada mentalno zdravlje poznatih te je malo potrebno da upropaste svoje karijere i živote.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Zarađuju 'masne' iznose i uživaju u trošenju

Ovo su neki od najekstremnijih primjera.

Robert Downey Jr.

Jedan od najomiljenijih glumaca na svijetu 80-ih je godina bio sinonim za mladog, zgodnog, upješnog glumca, koji je usput imao i problema s drogom. Na to ga je naveo njegov vlastiti otac, i to kad je glumac imao samo osam godina! Već u dvadesetima je bio u pravom paklu droge, no sve se promijenilo nakon uloge u filmu 'Manje od nule', gdje je praktički glumio sebe. Nakon završetka snimanja glumac je odlučio okrenuti novi list u životu, otišao na rehabilitaciju te pobijedio porok.

Demi Moore

Kao dijete koje se selilo čak 30 puta prije nego je postala teenagerica, zbog očuhovog zahtjevnog posla, zbog kojeg je sebi kasnije oduzeo život, Demi je imala sve predispozicije da postane problematična djevojka sklona porocima. Na snimanju filma 'Vatra Svetog Elma' redovito je dolazila u drogiranom stanju te je skoro dobila otkaz. 80-ih godina pristala je otići na rehabilitaciju kako bi si sredila život.

Oprah Winfrey

Slavna voditeljica proslavila se vlastitom emisijom u kojoj joj gosti ispovijedaju svoje teške sudbine i probleme, a ideju za tu emisiju je dobila od sebe same. Naime, kad je imala 9 godina, Oprah je silovao rođak. Poslije ovog traumatičnog iskustva, život joj se skroz preokrenuo. Počela je krasti, bježati iz škole, a povremeno je bježala i od kuće. S 14 godina je zatrudnjela te rodila dječaka koji je dva tjedna kasnije preminuo. Unatoč svim životnim nevoljama, Oprah je uspjela dobiti stipendiju te postala jedna od najuspješnijih novinarki.

Drew Barrymore

Još u mladosti se slavna glumica počela opijati i drogirati. Prvi porok bile su joj cigarete, a pušiti je počela sa samo devet godina. Ubrzo nakon toga počela je konzumirati marihuanu, zatim alkohol, koji je ispijala u velikim količinama još kao desetogodišnjakinja. Poslije toga prešla je na kokain, a sve je kulminiralo kad je pijana teturala pred majkom, koja ju je prisilila da ode na liječenje. Drew je uspjela na kraju srediti svoj život te sada ima dvoje djece.

Angelina Jolie

Slavna glumica Angelina Jolie svoju je prošlost okarakterizirala kao 'mračnu i opasnu'. Sa samo dvije godine doživjela je razvod roditelja, a zatim je u siromašnim uvjetima živjela s majkom i bratom. U osnovnoj školi su je vršnjaci maltretirali zbog velikih naočala i aparatića za zube koje je tada nosila. Zatim se Angie preselila kod dečka, s kojim je imala vrlo destruktivnu vezu. Preživjela je nekoliko razvoda i ovisnost o brojnim narkoticima, posebno heroinu. Njezin kaotični život počeo se lagano stabilizirati tek kada je upoznala Brada Pitta s kojim je u vezi i danas.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene