Šok

Slavni glumac upoznao sina nakon 16 godina – nije ni znao da postoji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Opisao njihov prvi susret!

Slavni glumac i pjevač Rex Smith nakon 16 godina upoznao je svog sina za kojeg nije niti znao da postoji.

Pogledaj i ovo Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Napustili rodilište Holivudska glumica i njezin partner iz Zaprešića uhvaćeni u prvoj šetnji sa sinom kojeg je rodila u 46. godini

Smith, koji je tada bio razvedeni otac dvije kćeri, nastupao je u kazališnoj predstavi 'Sunset Boulevard' kada je u publici primijetio pogled dječaka koji je pratio svaki njegov pokret na pozornici.

Kakav otac, takav sin. To je rečenica koja najbolje opisuje glumca Jacka Nickolsona i njegova sina Raymonda.

Nakon predstave, Smith je potpisivao autograme, a misteriozni ga je mladić pratio pogledom glumca i strpljivo čekao svoj red na autogram, piše Huffington Post.

'Prišao mi je, slikali smo se i upitao sam ga kako se zove, a on je odgovorio 'Brandon'', rekao je Smith u intervjuu s Oprah Winfrey.

Kad me pogledao u oči, shvatio sam da gledam u oči svog prvorođenog sina. Karen Lakey i Rex imali su avanturu iz koje je nastao Brandon, a ona je odlučila ne reći glumcu da je postao otac. Dugo je godina bolovala od raka, a kada je počela gubiti bitku sa zloćudnom bolešću, rekla je sinu tko mu je otac.

'U prvom trenu nisam mogao vjerovati da mi je on otac, ali sam shvatio da mi veoma sliči. Tada sam krenuo u potragu za njime', rekao je Brandon.

Rex Smith has započeo je svoju karijeru ulogom u slavnom hitu 'Grease', a njegov je hit 'You Take My Breath Away' ušao u top 10 najslušanijih pjesama Billboardove liste.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene