Potaknuo prosvjed

Slavni glumac jednom rečenicom izazvao pravi skandal!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni glumac svojom je izjavom izazvao burne reakcije među stanovnicima Maroka.

Španjolski glumac Javier Bardem izazvao je diplomatski skandal jednom rečenicom, kojom je u nepriliku doveo odnose Francuske i Maroka!

Pogledaj i ovo Penelope Cruz (Foto: AFP) nema joj ravne! Njezin poznati suprug se pitao treba li mu uopće žena poput nje u životu, a ona svojom pojavom već 30 godina izaziva divljenje

39-godišnja novopečena mama: Prvi put u javnosti nakon poroda!

Bardem je u Parizu predstavljao dokumentarni film 'Sons of the Clouds: The Last Colony', koji govori o kršenju ljudskih prava u bivšoj španjolskoj koloniji Zapadnoj Sahari nakon što ju je anektirao Maroko 1975. Slavni glumac aludirao je kako je Pariz ignorirao zlostavljanja pa je citirao što mu je 2011. rekao visoki francuski dužnosnik.

Ambasador je tada navodno rekao kako je Maroko 'ljubavnica s kojom spavaš svaku večer, čak i ako nisi u nju zaljubljen. Drugim riječima, praviš se slijep,' prenosi Washintonian. Ovu izjavu odmah se povezalo s Gerardom Araudom, tadašnjim UN-ovim ambasadorom.

Ova je rečenica izazvala burne reakcije u Maroku, a prosvjednici su se okupili oko francuske ambasade i obrušili se na ambasadora, a Arauid zbog toga planira tužiti Bardema.

Zbog skandala morao je intervenirati i francuski predsjednik Hollande koji sada pokušava popraviti situaciju s marokanskim dužnosnicima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene