Zašto baš oni?

NEĆETE VJEROVATI TKO SE IZJASNIO KAO GAY Danas mnoge žene plaču

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su na vrhuncu svoje moći i kada su najzgodniji, objave da su gay. Najgora noćna mora gotovo svake djevojke.

Ricky Martin, slavni latinoamerički pjevač, ovu je vijest objavio na svojoj web stranici. Žario je i palio i to ne samo pozornice, već i srca mnogih mladih djevojaka. Na svojem službenom blogu napisao je: "S ponosom mogu reći sa sam vrlo sretan homoseksualac." Kaže kako je to shvatio tijekom pisanja memoara, te kako su mu u tome pomogli njegovi sinovi. Oni danas zrače izuzetno pozitivnom energijom, a Ricky uz njih svaki dan nauči nešto novo. Inače, sinove je dobio preko surogat majke, čiji se identitet kao ni datum rođenja djece ne zna.

Pogledaj i ovo Ricky Martin (Foto: Instagram) Treće dijete Zavodnik koji je godinama skrivao seksualnu orijentaciju s partnerom dobio kćerkicu Luciju

O njegovoj se seksualnosti dosta šuškalo. Jednom prilikom novinarka Barbara Walters javno ga je pozvala "da izađe iz ormara", no on ju je više puta odbio.
Priznao je i ime svoga partnera. Trenutačno je u dugogodišnjoj vezi s 32-godišnjim umjetnikom Jwanom Yosefom. Nedavno se na društvenim mrežama pohvalio kako uživa u NP Serengeti. 

 

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on

George Michael je u travnju 1998. objavio kako je gay. Za televizijsku kuću CNN izjavio je kako se ne srami priznati svoju seksualnost, te kako želi poručiti ljudima da on nema nikakvih problema da oni znaju kako je on u vezi s muškarcem. Kaže da je, otkako je javno istupio i izrekao svoju seksualnu orijentaciju, to imalo negativnih utjecaja na njegovu karijeru.

Neil Patrick Harris, zvijezda CBS-ovog sitcoma Kako sam upoznao vašu majku? vjenčao se sa svojim partnerom 2014. godine u Italiji. Glumac je za People magazin izjavio kako je jako sretan što živi s muškarcem kojega voli, ali i kako obožava svoj posao i ljude koji ga u tome poslu okružuju.

Popularni fizičar, Sheldon Cooper, (Jim Parsons), iz američkog sitcoma The Big Bang Theory 2012. godine priznao je novinarima da je gay. Rekao je kako je u dugogodišnjoj vezi, a mnogi pretpostavljaju kako je u pitanju Todd Spiewakeu kojemu se zahvalio kada je dobio nagradu Emmy. Postoje nagađanja kako se par i zaručio te su planirali i vjenčanje, no ono je otkazano jer popularni Sheldon nije htio imati djecu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene