Svi na SP-u

FOTO Slavne zvijezde sa tribina bodrile Njemačku i Argentinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi su dušom i tijelom u Riju!

Nakon mjesec dana utakmica, nogometni fani diljem svijeta okupili su se u Rio de Janeiru kako bi prisustvovali finalu SP-a između Argentine i Njemačke.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Vole se kao i prvog dana Victoria Beckham objavila romantičnu snimku s Davidom, pjevali su pjesmu koja se odnedavno povezuje samo uz njih!

Nogometno ludilo zahvatilo je i brojne poznate zvijezde pa su na tribinama navijale i brojne poznate zvijezde. David Beckham došao je sa sinovima u Brazil, a Brooklyn, Cruz i Romeo navijaju u argentinskim dresovima.

Eros Ramazzotti utakmicu prati u društvu supruge, a iskoristili su vrijeme i da razmijene pokoji poljubac. Glumac Ashton Kutcher svojim mobitelom snima svaki detalj utakmice, a i brojne djevojke njemačkih i argentinskih nogometaša ne štede svoje glasnice sa tribina.

Shakira priznala: 'Da nije bilo SP-a, ne bih upoznala ljubav svog života!'

Model Gisele Bundchen i španjolski nogometaš Carles Puyol prezentirali su pehar SP-a, a prije početka utakmice publiku je svojim vatrenim bokovima zagrijala slavna pjevačica Shakira, koja je odmah nakon odličnog nastupa primila svog sinčića Milana u naručje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene