Jeste li znali?

FOTO Slavne osobe koje su se odlučile na drastične korake

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove holivudske zvijezde nisu bile zadovoljne svojim izgledom pa su se odlučile na drastičan korak.

Iako izgledaju više nego dobro, neke holivudske zvijezde nisu zadovoljne svojom kilažom pa su se podvrgnule raznim dijetama.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 "Wow, superžena" Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

Neki pretjeruju, neki možda ipak ne, a mi vam donosimo pregled Top 10 poznatih osoba koje su se podvrgnule drastičnim dijetama.

'Prljavo rublje' kojega se ove ljepotice srame!

Jessica Simpson

Jessica Simpson borila se s viškom kila, osobito nakon uloge u 'Dukes of Hazzard', no nakon što je rodila dvoje djece pronašla je dijetu koja joj odgovara te je vratila svoju vitku figuru.

Katie Holmes

Glumica Katie Holmes uz brigu o kćerkici Suri pronađe vremena i za održavanje tijela u formi i to intenzivnim vježbanjem. 35-godišnja glumica priznala je kako puno trči te se drži stroge dijete. 'Katie je na Paleo dijeti. Zimi uvijek žudi za ugljikohidratima, no pokušava se pridržavati pravila', otkrio je izvor.

Seth Rogen

Glumac Seth Rogen smršavio je zahvaljujući pravilnoj prehrani i vježbanju s osobnim trenerom.

Gwyneth Paltrow

Odnedavno slobodna Gwyneth Paltrow ostaje vitka zahvaljujući svojoj 'dijeti izgladnjivanjem' koja bi mogla biti opasna za svakog tko ju počne primjenjivati, upozoravaju nutricionisti. Doktori upozoravaju kako ta dijeta stvara lažan osjećaj sitosti tako što pijete puno tekućine, no tekućina vam ne hrani dušu i tijelo.

Miranda Kerr

Jedan oblik 'dijete' za kojim poznate osobe vole posezati je - Photoshop. Zvuči čudno, no bivši model Victoria's Secreta, Miranda Kerr, objavila je fotografiju na kojoj pozira u oskudnom izdanju na svoj Instagram profil, no obožavatelji su primijetili kako je istu fotografiju objavila i godinu dana ranije. Na nedavnoj objavi njezine su obline manje te je očito posegnula za 'čarima' Photoshopa.

Halle Berry

Bivša Bondova djevojka Halle Berry ima tijelo koje ne stari. Barem mi to ne primijećujemo tako lako. Berry održava vitku figuru isplaniranom prehranom. Izbjegava alkohol i šećere te svoju prehranu više usredotočuje na bjelančevine, svježe voće i povrće te cjelovite žitarice.

Victoria Beckham

Victoria Beckham ima četvero djece, no 39-godišnja Posh ostala je i dalje vitka zahvaljujući kuharici Natashe Corrett, polusestre Sienne Miller. Ona preporuča dijetu u kojoj se izbjegava zob, mlijeko, piletina i rabarbara.

Salma Hayek i Nicole Richie

Tajna vitke figure Salme Hayek i Nicole Richie je ta da naručuju hranu. Hayek je smršavila zahvaljujući 'Cool Cleanse' soka, a Richie primjenjuje šestodnevni program koji uključuje sokove i vodu.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne smršavila je zahvaljujući metodi topljenja masti. 'Pola sata dnevno radim kardio vježbe, trčim na traci za trčanje, a kad god imam vremena dižem utege, vježbam jogu ili pilates', otkrila je Kelly.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene