mamma mia

Slavne žene koje ne žele biti majke - ovo su njihovi razlozi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su uspješne u svom poslu, utjecajne i imaju sve što požele. Jedno, ipak ne žele.

Oprah Winfrey

Pogledaj i ovo showbuzz Hollywoodski trend? Hollywoodske dive očito su primjer žena koje ne žive prema pravilima.

Najpoznatija voditeljica na svijetu i jedna od najutjecajnijih žena, nikada se nije udavala iako je u vezi s Stedmanom Grahamom već dugi niz godina. Mnogi tvrde kako bi Oprah bila idealna majka, no njezino mišljenje o tome potpuno je drukčije.

Oprah izbacila maćehu iz kuće: 'Ona je manipulatorica ovisna o kontroli!'

'Kada bih imala djecu, djeca bi me mrzila. Na kraju bi završili u mom showu pričajući svoju tužnu priču, nešto bih morala žrtvovati zbog karijere, a to bi bili oni.' Nekako nismo ni sumnjali.

Renee Zellweger

 

Bez obzira na to što odlično glumi mamu, nema apsolutno nikakve želje da to jednog dana i postane. Svoje je razloge objasnila Davidu Lettermanu.

Slavna glumica operirala lice kako bi sakrila svoje porijeklo?!

'Moj brat ima dvoje djece tako da se igram tete Renee. Oni su mali i to je pravi kaos. Svima mamama na svijetu svaka čast. Super stvar kad si teta je ta što mogu otići kad god poželim. Ne želim uvrijediti svog brata, ali to je ropstvo. Jednostavno ništa ne možeš napraviti ako ti oni to ne dozvole. To su mali diktatori u kolijevkama'. Zanimljiv stav teta Rene!

Cameron Diaz

Ona se navodno nikada ne želi udati, a još manje postati majka.

Šuškanja se pokazala točna: Zaruke u 42. godini, uskoro vjenčanje!

'Velika je zabluda u našem društvu da pravu osobu moramo sresti već u osamnaestoj godini, treba se oženiti i voljeti do kraja života. To su gluposti. Djeca drastično mijenjaju živo, a ja svoj život volim. Djeca nisu jedina stvar koja donosi radost i sreću. Lakše je podariti život nego ljubav'. Ako ništa drugo žena barem otvoreno priznaje da sebe voli najviše.

Kim Cattrall

Pokušajte zamisliti Samanthu iz serije 'Seks i grad' kao majku. Ne ide? Nije ni čudo. Kao što njezin lik u seriji nikad ne bi mogao postati majka, tako ni Kim u privatnom životu nema takvih planova.

Strogo ZABRANJEN pristup čuvenim stepenicama - Evo i zašto!

'Nemam djecu zato što sam uvijek bila zaokupljena poslom ili nisam bila s pravom osobom s kojom bih poželjela djecu'. Kratko i jasno.

Dita Von Teese

Kraljica burleske nema problema s osjećajima prema djeci, voli ih, ali...

VIDEO Susjedi oduševljeni: Kraljica burleske stigla u Crnu Goru!

'Moje sestre imaju djecu, volim ih, ali u ovoj fazi mog života... Bila sam udata za čovjeka koji jednostavno nije stvoren da bude otac. On je jedva mogao brinuti o sebi, a kamoli o djetetu. Sada ću pustiti da se moj život odvija sam od sebe i vidjeti ću što će se dogoditi. Neću biti manje čovjek ako nemam djecu. To će se srediti onako kako bude trebalo'. Bravo Dita!

Chelsea Handler

Poznata komičarka i voditeljica potpuno je sigurna u svoju odluku kada su djeca u pitanju.

Gole grudi na planini – borba protiv cenzure na Instagramu!

'Ja definitivno ne želim imati djecu... Ne mislim da bih bila dobra majka. Ja sam dobra teta ili prijatelj. Ne želim potrošiti toliko vremena. Ne želim imati dijete koje će podizati dadilja, jer ja nemam vremena podići ga sama'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene