UŽURBANE PRIPREME

PRITISAK JE VELIK Svi žele da njihova bude najsočnija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U tijeku su užurbane pripreme. Svatko si je dao truda.

Dan zahvalnosti veliki je američki blagdan. Kako bi se na taj jedan značajan dan u godini obitelj okupila oko vruće i mirisne purice, potrebne su brojne pripreme. S kuhačom u ruci i pregačom oko struka svoje kulinarske vještine pokazale su brojne slavne osobe.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Pjevač popularnog američkog boy-banda N'Sync, Lance Bass svoju pripremu počeo je na vrijeme. Na njegovom stolu osim tradicionalne purice naći se i zdravi muffini, ali i lazanje. Lance je otkrio kako sprema praktički sve što je vidio na internetu u zadnje vrijeme.

 

Practice run for #Thanksgiving. Trying out the green bean casserole cups I saw on #Tasty! What's everyone cooking this year?? #LanceEats

A photo posted by Lance Bass (@lancebass) on

 

I'm basically making everything I saw online this week. This #BuffaloChickenPullApartBread is heading to @lisavanderpump's Thanksgiving table! I have a feeling she will HATE this. I will never lose my Mississippi palate.Recipe: Google-Taste Made Buffalo -Dip it in your favorite ranch! #LanceEats

A photo posted by Lance Bass (@lancebass) on


Latino diva Jennifer Lopez također će proslaviti Dan zahvalnosti. ''Počela je priprema za Dan zahvalnosti. Imam toliko stvari na kojima mogu biti zahvalna'', napisla je Jennifer pored fotke.

 

Getting things ready for #Thanksgiving... So much to be grateful for!!! #alwaysbethankful

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Megan Markle, nova djevojka princa Harryja, prisjetila se svog Dana zahvalnosti. Pozirala je pored velike purice i napisala sljedeće. ''Ah, tada sam pekla savršenu puricu za Dan zahvalnosti'', "Pitanje je ,mogu li to ponoviti? Pritisak je velik."

 

Oh, that time I roasted a pretty perfect Thanksgiving turkey! The question is, can I do it again? The pressure is on! #thanksgiving #letthebriningbegin #turkey

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Ogroman pritisak i stres osjetile su sigurno i dvije purice, Tater i Tot. Naime američki predsjednik Barack Obama u srijedu je posljednji put tradicionalno pomilovao dvije purice povodom Dana zahvalnosti. Bijela kuća je putem Twittera od američke javnosti tražila da glasa koja će od dvije purice, biti pošteđena.

Objavljena je i biografija obiju životinja kako bi glasačima pomogla da donesu odluku. No bez obzira na ishod glasanja obje purice tradicionalno su pomilovane i poslane u novi dom u Virginiji gdje će o njima brigu voditi veterinari i studenti.

U domu obitelji Holmes pripremu je počela i glumica Katie Holmes. Objavila je dva videa na kojima se može vidjeti djelić priprema iz njihove kuhinje. Jedan video dolazi iz kuhinjske radionice njezine sestre, a drugi njezinih roditelja.

 

#thanksgiving #prep #lovemyparents

A video posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on

 

 

#thanksgiving #prep #blessed #proudofmysister #stuffing

A video posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on

U krugu obitelji Dan zahvalnosti proslavit će i Gwyneth Paltrow . Dirljivom fotografijom na kojoj njezin bivši suprug Chris Martin grli njihovog sina raznježila je mnoge, baš kao i njezin status.''Ovo je za ujedinjenje, zajedništvo, obitelj, ljubav, ljubav i ljubav - Sretan Dan zahvalnosti svima. Voli vas GP'', poručila je sretna glumica.

 

Here is to reunions, togetherness, family, and love love love. Happy thanksgiving eve, everyone. Love, gp

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Glumica Hilary Duff toplo obiteljsko ozračje ovjekovječila je zajedničkom fotografijom. Ipak, nisu svi tako sretne ruke.

 

A little holiday spirit

A photo posted by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Brad Pitt Dan zahvalnosti neće provesti s djecom i uskoro bivšom suprugom Angelinom Jolie. Angelina navodno nije pozvala Brada na obiteljsku proslavu Dana zahvalnosti, što je zasigurno rastužilo slavnog glumca.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene