rijetki sretnici

Zaljubljeni u "smrtnike": Običnu konobaricu ljubav uvela u visoko društvo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako nisu slavni i poznati, sreća se i njima osmjehnula.

Kada bi rekli da bogati i slavni uglavnom traže upravo takve partnere, pogriješili bi. U ovom slučaju možemo reći kako se različitosti privlače. Zvijezde su, naime, pronašli svoju srodnu dušu, ali oni su ''obični'' smrtnici.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William To ih je baš pogodilo Kate i William shrvani su i potreseni najviše zbog jedne stvari, a zna se i kada planiraju objaviti novu fotografiju?

Matt Damon & Luciana Barroso 

Slavni američki glumac upoznao je svoju ljubav 2003. godine, kada je radila kao konobarica, a svoje sudbonosono ''da'' izrekli su dvije godine kasnije.

Scarlett Johansson & Romain Dauriac

Lijepa glumica vjenčala se za novinara Romaina Dauriaca prije dvije godine. Iako su djelovali kao sretan i skladan par ove godine su šokirali razlazom. Par se razišao u tajnosti još tijekom ljeta, otkrio je izvor za magazin People. Glumica je u New Yorku sada konačno uočena i bez vjenčanog prstena na ruci.''Očekivao sam nešto tako već neko vrijeme'', rekao je izvor blizak Dauriacu.

Reese Whiterspoon & Jim Toth

Reese je upoznala lovca na talente Jima Totha za kojeg se udala 2011. godine. Slavna glumica i njezin suprug vole javno pokazivati koliko im je lijepo u braku te su tako na dodjeli Critics' Choice Awardsa tijekom večeri razmjenjivali nježnosti i poljupce.

Meryl Streep & Don Gummer

Legendarna glumica sa suprugom kiparom u braku je od davne 1978. Godine. Jednom prilikom istaknula je koliko je sretna žena, a to može zahvaliti svome suprugu. ''Ti si mi dao što najviše cijenim u našim životima'', izjavila je romantična Streep.

Princ William & Kate Middleton

Vojvotkinja od Cambridgea jednom je bila samo obična djevojka. Moderna Pepeljuga uspješno je pronašla svoga princa, a ni princ Harry nije ostao imun na njezinu ljepotu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene