Manje je poznata činjenica da su neka od najvećih imena showbiza imali gay roditelje.


Iako se o gay roditeljstvu vode brojne polemike, neki od slavnih osoba imaju ili su imali gay roditelje. I u njihovim obiteljima, kao i u mnogima danas, to je tajna, no neke su informacije ipak procurile u javnost. Naime, ove slavne osobe imale su jednog roditelja koji je bio gay.

Amy Adams

Vezani članci Karen Cheng Genijalna je! Pokazala kako svatko može stvoriti iluzije s velikog platna, stvarno je jednostavno Slika nije dostupna Iznenadio prolaznike: Je li to Robert De Niro stigao na zagrebačku Savicu?

Roditelji glumice Amy Adams razveli su se kada je ona imala samo 11 godina. Njezina majka, Kathryn Adams, je postala bodybuilderica i počela živjeti s drugom ženom, koja je navodno bila njezina ljubavnica. Amy i njezinih šestero braće i sestara nakon razvoda živjelo je s ocem.

Robert De Niro

Otac legendarnog Roberta De Nira, Robert De Niro, Sr., razveo se od supruge Virginije 1946. godine. Navodno se borio s depresijom zbog toga što je bio homoseksualac u vrijeme kada su homoseksualci trebali svoju seksualnu orijentaciju držati u tajnosti.

50 Cent

50 Centova majka je prema reperovim riječima bila 'lezbijka i ovisnica o kokainu'. Umrla je kada je reper imao samo osam godina, a nakon njene smrti reper je živio s bakom i djedom. Nedavno je slavni reper pokrenuo postupak osobnog bankrota.

Liza Minnelli

Otac Lize Minnelli, Vincent, navodno je bio homoseksualac. Neki tvrde kako je u New Yorku bilo poznato da je gay, dok se u Hollywoodu ta spoznaja tajila. Njezina majka borila se s ovisnošću o alkoholu, a s istim porokom bori se i Liza.

Jodie Foster

Majka Jodie Foster, Evelyn, je bila lezbijka. Navodno je svoju kći Jodie odgojila sa svojom curom, koju je Jodie nazivala 'teta'. Jodie Foster je sama priznala da je gay 2013. godine na dodjelama Zlatnih globusa.