Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nisu robovale pravilima, slijedile su svoj ritam i sada su ponosne majke.


Janet Jacson, Gwen Stefani, Halle Berry, Susan Sarandon samo su neke od majki koje su uspjele uskladiti javni život i onaj puno zahtjevniji, ulogu majke.

Vezani članci Susan Sarandon Slavna oskarovka sa 73 godine snimila strastvenu scenu seksa s dvojicom muškaraca Gwen Stefani Slavna plavuša na udaru kritika čak i onih najvjernijih fanova: "Ne možeš s 50 godina tako izgledati"

Janet Jackson je 4. ožujka 2016. godine, svega dva tjedna prije svog 50. rođendana objavila da ona i njezin suprug, Wissam Al Mana, očekuju svoje prvo dijete.

Gwen Stefani trećeg je sina , Apolla Bowie Flynna, rodila 2014. godine u dobi od 44. godine. Često je puta u intervjuima komentirala da na svoju trudnoću gleda kao čudo koje ju je ostavio u potpuno novom stavu prema duhovnošću i vjeri.

Četrdeset i jedna godina bila je magična brojka za Halle Berry. Godine 2008. dobitnica Oscara i njezin tadašnji suprug Gabriel Aubry dobili su svoje prvo dijete Nahlu. Šest godina kasnije, dobila je i sina, Macea sa suprugom Olivierom Martinezom

Susan Sarandon u prvom je braku rodila kći Evu, a u dobi od 42. I 45. godina postala je majka dječaka Jacka i Milesa.

'Kada sam doznala tu vijest, bila sam iznenađena i pomislila sam ne mogu odustati. Skočila sam od uzbuđenja. Morala sam paziti na sebe, a nitko drugi nije shvaćao kako se to moglo dogoditi'