Ovim slavnim mamama godine dobro stoje.


Tko kaže da starenje mora biti loše? Ove slavne mame potvrđuju da se ljepota s godinama ne smanjuje, čak štoviše, neke mame nadmaše i vlastite kćeri.

Sami procijenite koja mama je vaš favorit!

Svi se pitaju je li mama zgodnija od kćeri?

Demi Moore i Rumer Willis

Vezani članci Rumer Willis i Demi Moore Što se zapravo krije iza šokantnog, novog izgleda Demi Moore? Razne priče utišati nisu mogle ni PR službe Goldie Hawn Legendarna plavuša oduševila videom s unučicom, svi se dive njezinoj energiji u osmom desetljeću

Mora se priznati, teško se uspoređivati s Demi Moore, a njezina kći Rumer izgledom je sličnija ocu, Bruceu Willisu. Sve u svemu, Demi je jedna iznimno sretna žena kada je u pitanju starenje.

Madonna i Lourdes

Lourdes je izuzetna mlada dama, ali Madonna i dalje izgleda dobro i u 52. godini.

Blythe Danner i Gwyneth Paltrow

Blythe Danner i dalje izgleda dobro, iako se ne trudi izgledati mlađahno. Ima ono nešto što je čini i dalje privlačnom, čak možd i privlačnije od njezine poznate kćeri Gwyneth.

Kate Hudson i Goldie Hawn

Čini se kako Goldie Hawn godine ne mogu ništa, pogotovo njezinom slavnom osmijehu. A ne kaže se bez razloga - kakva majka, takva kći. Kate Hudson svojim mladenačkim, vedrim duhom jednako privlači pozornost.

Lisa Marie Presley i Priscilla Presley

Priscilla Presley jednostavno ne stari (iako se čini kako su tome malo pridonijele i plastične operacije). Njezina kći, Lisa Marie, izgleda kao da joj je sestra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook